A Magas-Tátra téli arca

Széchenyi 2020

A Magas-Tátra téli arca

Következő időpont:
2024-01-20
15 990 HUF/fő
fotos

Folyamatos utazás kisebb megszakítàsokkal és a kora délelőtti óràkban màr meg is érkezünk a Magas-Tàtràban talàlható Csorba-tóhoz. A Strbské Pleso, ahogy a szlovákok hívják valójában több annál, mint egy kis tavacska a Tátrában. Népszerűségét az is okozza, hogy a Tátra második legnagyobb tengerszeme, ami különlegesen tiszta vízzel rendelkezik és már évszázadok óta járnak ide a turisták. A tóhoz tartozik Csorba község is, amire manapság már Csorbatóként is hivatkoznak.A tó körüli út 2 km hosszú, ami alatt mesebeli látványban lehet részed. A tó tiszta vízében tükröződnek a 2000 méter havas csúcsok, miközben a másik oldalon egy szlovák kisváros bájos képe tárul eléd.

Amint itt végeztünk indulunk tovább felfedezni a Magas-Tátrát...és már meg is érkezünk Ótátrafüredre. Itt teszünk egy könnyű túrát az 1285 méter magas Tarajkára. Aki nem szeretne sétálni,de mégis gyönyörködne fentről a tájba az igénybe veheti a felvonót is,amely 14 euróért oda-vissza utaztatja a jelentkezőt. A Tarajkán több könnyebb túraútvonal és étterem is található. Végül,de nem utolsósorban meg lehet tekinteni a Jégtemlomot ,amelyet az idén a londoni Westminster apátság ihletett. A Jégtemplom látogatás a ingyenes.! A túraútvonalak kiemelkedően jól  vannak jelezve és kitáblázva. Eltévedni szinte lehetetlen. 

A programunk végeztével kb 17:00-kor indulunk haza.

A Tátrában ebben az időszakban téli útviszonyok vannak. A hazaérkezés időpontja valamint a programok hosszúsága az időjárás függvényében változhat!

Az ár tartalmazza

Buszos utazás költségét

Csoportkísérőt 

Az ár nem tartalmazza

Hasznos tudnivalók

Felszállási helyek és időpontok: Január 20. és Február 03.

- Nyíregyháza, Omv kút, Debreceni út 03:00

- Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló (Sports Direct) 04:00

- Hajdúböszörmény, Mol kút 04:20

- Polgár outlet, benzinkút 04:50

- Miskolc, Auchan-parkoló, József Attila út, a helyi autóbuszok által használt felszállítóhely: 05:40

 

Általános utazási és fizetési tudnivalók:


Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyőüzenetet küldünk. Amennyiben nem találja az elsődleges levelei között kérjük, hogy nézze meg a promóciókban vagy a spam mappában.

Az utazás árát az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

FONTOS! A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni az utazás dátumát és nevét. Amennyiben a befizető nem egyezik meg a regisztrált utasok egyikével, akkor az utasok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatban!

Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, a befizetést követően 4 munkanappal.

A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

Az utazási szerződést és a biztosítás Általános szerződési feltételeit megtalálja a villamtura.hu oldalon a hasznos tudnivalók menüben.

A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

A jelentkezés elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az utazás feltételeit.

Amennyiben biztosítást is kötött a biztosítás összegét (mely az utazás teljes időtartamára vonatkozik) a viteldíjjal egyidejűleg kérjük elutalni. A biztosítási kötvényt és a biztosításról szóló bizonylatot minden biztosított részére a befizetés után 5 munkanappal emailben küldjük el.

 

Információ az autóbuszainkról

Mindegyik autóbuszunk felsőkategóriás luxus autóbusz, a típusokat tekinteve MAN, Neoplan, Scania. Minden ezen a desztináción közlekedtetett gépjármű életkora 2-4 év. Az autóbuszaink nem emeletesek. Minden járművön büfé áll a vendégeink rendelkezésére (kávé, ásványvíz, üdítő, sör), amely térítés ellenében vehető igénybe.

Időpontok/Árak/Jelentkezés

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot
Időpont Nap/éj Utazás Szoba Ellátás Utazás ára Jelentkezés
2024.01.20 1/0 15 990 HUF/fő
2024.02.03 1/0 15 990 HUF/fő
Következő időpont:
2024-01-20
15 990 HUF/fő

Segíthetünk?

Valami kérdés?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


+36 (70) 242 4822

villamturakft@gmail.com


Önnek ajánljuk

Velencei karnevál és kalandozás Szlovéniában

2024.02.09. 3 nap 52 902 Ft/fő


Megnézem

KL Auschwitz, Krakkó

2024.02.17. 2 nap 40 992 Ft/fő


Megnézem

Szilveszter Erdélyben (Hotel Küküllő-Székelyudvarhely)

2023.12.29. 4 nap 129 900 Ft/fő


Megnézem

Szilveszter Erdélyben (Erdészlak Panzió-Farkaslaka)

2023.12.29. 4 nap 99 000 Ft/fő


Megnézem

Télből a tavaszba-Velence és Monaco

2024.01.26. 4 nap 77 992 Ft/fő


Megnézem