VillámTúra - Felejthetetlen utazások

Széchenyi 2020

Általános tájékoztató

Társítás vagy társítási garancia
Egyes programjaink esetében társítási garanciát vállalunk, melyet az adott útnál külön feltüntetünk. Ezen utak esetében nem kell egyágyas felárat fizetnie az utasnak, ha nem sikerül mellé utas társat találnunk. Feltételek: legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőző időpontig szükséges jelentkezni, és a körutazáson több hely is legyen még szabadon.

Társítás esetén a szobatárs személyével kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni.


Árváltozás
A honlapunkon látható áraink mindaddig nem változnak, amíg jelentős árfolyamváltozás, vagy gázolajár-emelkedés ezt nem indokolja. Az árakat az alábbi árfolyamig kalkuláltuk:
2023. január 1-től 2023. december 31-ig: 1 EUR = 400 Ft

Amennyiben az eredetileg lefoglalt utazására a későbbiekben akciós ár jelenik meg, abban az esetben az eredeti részvételi díjat nem lehet lecsökkenteni.


Szobaelosztás
A szobaelosztást mindig a szállodák végzik, de természetesen az utasaink reális kéréseit továbbítjuk a szálloda felé. A részvételi díjakat a kétágyas szobákra nézve közöljük.

 

Fakultatív programok, minimum létszám
Társas útjainknál a csoport indulásához szükséges minimális létszám általában 50 fő.
A fakultatív programok minimum létszáma általában 30 fő.
Az esetlegesen ettől eltérő minimum létszámot az adott útnál adjuk meg.

 

Reklamáció
Esetleges reklamáció esetén, kérjük, rögtön vegye fel a kapcsolatot a helyi képviselővel, vagy a debreceni irodával, illetve az ügyeletes kollégával, hogy az ügyet minél gyorsabban orvosolni tudjuk. Utólag a kérdések megoldásában legtöbbször már nem tudunk segíteni.

 

Általános utazási és fizetési tudnivalók: 
Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyőüzenetet küldünk. Amennyiben nem találja az elsődleges levelei között kérjük, hogy nézze meg a promóciókban vagy a spam mappában.

Az utazás árát az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

FONTOS! A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni az utazás dátumát és nevét. Amennyiben a befizető nem egyezik meg a regisztrált utasok egyikével, akkor az utasok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatban!

Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, a befizetést követően 4 munkanappal.

A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

Az utazási szerződést  és a biztosítás Álatalános szerződési feltételeit megtalálja a villamtura.hu oldalon a hasznos tudnivalók menüben.

A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

A jelentekezés elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az utazás feltételeit. 

Amennyiben biztosítást is kötött a biztosítás összegét (mely az utazás teljes időtartamára vonatkozik) a viteldíjjal egyidejűleg kérjük elutalni. A biztosítási kötvényt és a biztosításról szóló bizonylatot minden biztosított részére a befizetés után 5 munkanappal emailben küldjük el.

A helyeket a befizetések beérkezésének sorrendjében töltjük fel!

Segíthetünk?

Valami kérdés?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


+36 (70) 242 4822

villamturakft@gmail.com