Advent Opatijában és a Plitvicei tavaknál

Széchenyi 2020

Advent Opatijában és a Plitvicei tavaknál

Következő időpont:
2024-12-13
56 990 HUF/fő
fotos

Az utazás dátuma minden esetben  az indulás napját és a hazaérkezés időpontját jelzi. A rendszer által megjelenített nap/éjszaka mutató  az éjszakai indulást és a kora hajnali érkezést is teljes napként jeleníti meg és minden, az autóbuszon töltött éjszakát is ide számol. Erre az utasbiztosítás helyes kiszámítása miatt van szükség.

Program

Vadonatúj és különleges programra invitálunk benneteket. Megnézzük a Plitvicei tavak csodálatos téli világát. Az élmény feledhetetlen lesz, hiszen ebben az időszakban gyakorlatilag üres a park. A parkban tett látogatásunk után indulunk a kb 60 kilóméterre lévő szállásunkhoz, ahol az éjszakát töltjük. Másnap a délelőtti órákban indulunk Opatijába.

A közel két évszázada Európa egyik kedvenc üdülőhelyeként számon tartott Opatija decemberben és januárban felejthetetlen élményekkel teli, lenyűgöző képeskönyvvé változik. Időtlen szépsége a téli hónapokban különlegesen jut kifejezésre. Óriás Diótörők „őrködnek” piros egyenruhájukban, jégpálya csillog pár lépésre a tengertől, számos kiállítás, zenei és színpadi rendezvény várja a látogatókat, karácsonyi énekek kísérik a romantikus sétákra indulókat a gyönyörű fénydíszek és lámpások által megvilágított évszázados utcák, terek és öreg ciprusok között; mindez része annak a varázslatos hangulatnak, amely az Opatijai Adventet az egyik kihagyhatatlan téli eseménnyé teszi. Az ünnep varázsa a város minden szegletét áthatja, 2024. november 29. és 2025. január 6. között pedig számos helyszín különleges programoknak ad otthont.
Az Opatijai Advent már több százezer látogató szívét meghódította, valamint rangos díjakat is elnyert – többek között bekerült Európa legjobb adventi programjai közé, Opatija városát pedig az egyik legszebben feldíszített adventi úti célnak nyilvánították. Egy új mese kezdődik... meghívunk, hogy legyél  részese Opatija adventi meséjének!

Az ár tartalmazza

Buszos utazás költségét 

Csoportkísérőt

Elhelyezést 1 éjszakára 3* szállodában, svédasztalos reggelivel, 2-3 ágyas privát fürdőszobás szobákban, WiFi használattal.

Az ár nem tartalmazza

Belépő a Plitvicei-tavakhoz:

Felnőtt: 10 Eur/Fő

Gyerek 7-18 éves korig: 4 Eur/Fő

Diák: 6 Eur/Fő

Idegenforgalmi adó: 2 Eur/Fő

 

1 ágyas felár: 70 euro/fő

Hasznos tudnivalók

Az utazás árát 400 Ft / 1 EUR árfolyamig tudjuk vállalni. E fölött az ÁSZF-ünkben meghatározott módon, és a hatályos jogszabályok szerint áremelésre kerülhet sor (egyoldalúan maximum 8%-ig az árfolyamemelkedéssel megegyezően).

 

Felszállási helyek és időpontok:

Miskolc, Auchan, József Attila út (a parkolóban a helyi autóbuszok által használt felszállítóhely): 19:00

Nyíregyháza, OMV kút, Debreceni út: 21:00

Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló (Sports Direct): 22:00

Hajdúböszörmény, Mol-kút: 22:20         

Polgár, Outlet, benzinkút: 22:50

Budapesten, Népliget, Planetárium: 01:00  (dec 14 hajnal)     

M3 és M7 vonalán megbeszélés szerint

 

Általános utazási és fizetési tudnivalók: 


Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyőüzenetet küldünk. Amennyiben nem találja az elsődleges levelei között kérjük, hogy nézze meg a promóciókban vagy a spam mappában.

Az utazás árát az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

FONTOS! A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni az utazás dátumát és nevét. Amennyiben a befizető nem egyezik meg a regisztrált utasok egyikével, akkor az utasok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatban!

Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, a befizetést követően 4 munkanappal.

A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

Az utazási szerződést  és a biztosítás Általános szerződési feltételeit megtalálja a villamtura.hu oldalon a hasznos tudnivalók menüben.

A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

A jelentkezés elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az utazás feltételeit. 

Amennyiben biztosítást is kötött a biztosítás összegét (mely az utazás teljes időtartamára vonatkozik) a viteldíjjal egyidejűleg kérjük elutalni. A biztosítási kötvényt és a biztosításról szóló bizonylatot minden biztosított részére a befizetés után 5 munkanappal emailben küldjük el.

Információ az autóbuszainkról

Mindegyik autóbuszunk felsőkategóriás  autóbusz, a típusokat tekintve MAN, Neoplan, Scania. Az autóbuszaink nem emeletesek. Minden járművön büfé áll a vendégeink rendelkezésére (kávé, ásványvíz, üdítő, sör), amely térítés ellenében vehető igénybe.

A Ličko Lešće falvában, Otočac településétől és az A1-es autópálya legközelebbi felhajtójától 10 km-re, valamint a Gacka-folyótól 300 méterre található Hotel Gacka saját étteremmel, ingyenes Wi-Fi-t és ingyenes parkolási lehetőséggel felszerelt szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit.

A Gacka Hotel szobái és apartmanjai telefonvonallal és zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

  • Parkoló
  • Standard szobák 2 felnőtt + 2 gyermek részére elérhetők
  • Családi szobák elérhetők
  • Térítésmentes Wifi/internet elérhető
  • Balkon-terasz
  • Fürdőszoba zuhanyzóval
  • Törölköző a szobához biztosított
  • Televízió
  • Étterem
  • Nem dohányzó szobák
  • Shuttle busz
  • Kert, kertrész
  • Bár

Időpontok/Árak/Jelentkezés

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot
Időpont Nap/éj Utazás Szoba Ellátás Utazás ára Jelentkezés
2024.12.13 4/3 Kétágyas standard szoba Reggeli 56 990 HUF/fő
Következő időpont:
2024-12-13
56 990 HUF/fő

Segíthetünk?

Valami kérdés?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


+36 (70) 242 4822

villamturakft@gmail.com


Önnek ajánljuk

KL Auschwitz, Krakkó

2025.03.08. 2 nap 46 990 Ft/fő


Megnézem

Lappföldi kalandok

2025.01.31. 8 nap 201 000 Ft/fő


Megnézem

Egy nap két ország- adventi díszben

2024.12.07. 1 nap 17 990 Ft/fő


Megnézem

Advent a mesés északon (Tallin, Helsinki)

2024.12.05. 5 nap 98 990 Ft/fő


Megnézem

Advent Zakopaneban

2024.12.07. 1 nap 15 990 Ft/fő


Megnézem

Adventi forgatag Krakkóban

2024.12.08. 1 nap 18 990 Ft/fő


Megnézem

Krakkó adventi díszben (Budapest)

2024.12.01. 1 nap 16 990 Ft/fő


Megnézem

Szilveszter Monacoban és látogatás Eze Villageba

2024.12.30. 3 nap 49 990 Ft/fő


Megnézem