Sunny Beach-Bulgária (Hotel 4*)

Széchenyi 2020

Sunny Beach-Bulgária (Hotel 4*)

Következő időpont:
2024-07-05
100 990 HUF/fő
fotos

Az utazás dátuma minden esetben  az indulás napját és a hazaérkezés időpontját jelzi. A rendszer által megjelenített nap/éjszaka mutató  az éjszakai indulást és a kora hajnali érkezést is teljes napként jeleníti meg és minden, az autóbuszon töltött éjszakát is ide számol. Erre az utasbiztosítás helyes kiszámítása miatt van szükség.

Program:

A bulgáriai Napospart 35 km-re, északra található Burgasztól. Építése a szocializmus idején, 1958-ban kezdődött. Az utóbbi időkben számos szállodát felújították, valamint új hotelek, vendéglátóipari, és szórakoztatóegységek épültek, és jelenleg is évről évre épülnek.

A Napospart Bulgária legnagyobb, és legnépszerűbb nyaralóhelye: 500 szálloda, és 110 ezer ágy várja azokat, akik nyaralásuk színhelyéül Bulgária ezt a részét választják. Magyarországi fiatalok körében is az egyik leglátogatottabb üdülőhely: népszerűségének oka, hogy a kék zászlós, homokos tengerpart, és a sok kikapcsolódási lehetőség ellenére, Bulgária, így a Napospart még mindig olcsónak mondható.Keleti árakon, nyugati színvonalat kínál – mintha nem is Bulgáriában lennénk, egy kis Amerika Kelet-Európában, vagy a bolgár Ibiza.

A rengeteg (főleg külföldi, bolgár szót szinte nem is hallani) látogatót számos szórakozási lehetőség is kiszolgálja: rengeteg, változatos konyhájú étterem, bár, diszkó, söröző, borozó, és kávézó, aquapark, go kartozási lehetőség, vidámpark. Kifejezetten fiatalok, esetleg gyermekes családok számára ideális, zsúfolt strandokkal, rengeteg emberrel, elképesztő éjszakai élettel. Mindenféle vízi sport is kipróbálható itt: yacht, szörf, vízisízés, stb. Akik mozgásra, játékra vágynak, azok se fognak csalódni: a “földi” sportok közül tenisz, lovaglás, minigolf, gokart, strandröplabda is kipróbálható, jól felszerelt, minőségi pályákon. A Naposparton, a Sveti Vlas, és Neszebar öblök között, több kilométer hosszan magasodnak a nagy szállodák. A part aranyhomokos, 8 km hosszú, és átlagosan 30-60 méter széles, néhol homokdűnék is vannak, a legszebbek a Napospart déli részén.
 

Neszebar:

Neszebar (ill. Nesebar vagy Nessebur) egy félszigeten fekvő festői városka, amely közvetlenül a Napospart mellett található. A szárazfölddel egy hosszú, és keskeny “híd” köti össze, amely 9000 éves, és nem tudni róla, hogy ez természeti képződmény, vagy emberi kéz alkotta. A 10 ezer lakosú város szépségére jellemző, hogy óvárosa 1983 óta az UNESCO Világörökség része. Továbbá az is jól érzékelteti a látványt, hogy gyakran nevezik “Bulgária Dubrovnikának“, illetve a Fekete-tenger gyöngyszemének is. Igen népszerű hely, szinte mindenki felkeresi aki a bolgár tengerpartra látogat: hangulatos, sikátorszerű utcáin így a nyári hónapokban szinte mozdulni sem lehet a turistáktól. Neszebar tehát sok bolgár nyaralóhellyel ellentétben nem egy mesterséges, hanem egy autentikus, történelemmel, múlttal rendelkező nyaralási célpont, ugyanakkor jóval kevesebb szórakozási lehetőséggel mint a modern üdülőhelyek. Szép nevezetességeit gazdag történelmének is köszönheti: Bulgária egyik legrégibb városaként már a Kr.e.-i 6. századból is maradtak ránk emlékek. A Római Birodalomhoz, és Bizánchoz is tartozott a hely, és lakói mind-mind gazdag emlékeket hagytak a városra. Annak ellenére, hogy a város több része már víz alatt van, Neszebar még mindig az emberiség élő történelemkönyve: ősi városfalak, középkori, bizánci stílusú templomok, és 19. századi faházak, melyek a város egyik szimbólumának számít, mind-mind elvarázsolják az ide utazókat. Neszebart sokszor úgy emlegetik, mint azt a várost, amely a világon a legnagyobb templom/lakos aránnyal rendelkezik. 6. századi templomromoktól kezdve, 17. századi, ma is jó állapotban lévő templomokig minden korban, minden stílusban épült egyházi épületek láthatók itt.

 

 

 

Az ár tartalmazza

Buszos utazás költségét.

Helyszíni magyar nyelvű asszisztenst. 

Szállást 5 éjszakára 4* szállodában svédasztalos reggelivel, két-háromágyas szobákban igény szerint.

Az ár nem tartalmazza

Fontos: a Július 25-én induló és az Augusztus 21-én záródó turnusok között 2 Eur/Fő/éj főszezoni felárat alkalmazunk a szállásdíj esetében, mely +10/Eur/fő/turnus! (a helyszínen fizetendő készpénzben)

1 ágyas felár: 100 euro/fő

Félpanzió kérhető: 15 Eur/Fő/nap összesen: 75 Eur/Fő

Idegenforgalmi adó helyszínen fizetendő készpénzben: 2 Eur/Fő/Éjszaka (Össz: 10 Eur/Fő/turnus)

Transzfer: Miskolcon felszálló utasainkat transzferjáratunk szállítja a geleji felszállóhelyre és vissza. A transzfer ára: 5000 Ft/Fő, amely a helyszínen készpénzben fizetendő.

Fakultatív programok: Fakultaív kirándulásainkra a helyszínen kell jelentkezni.  A kirándulásokon minden esetben magyar idegenvezetés van. A kirándulások díját kizárólag készpénzben (Euro !!)  a helyszínen kell kiegyenlíteni a helyszínen tartózkodó kollégánknak.

1. Neszebári kirándulás a történelmi óvárosban, templom látogatással és borkóstolóval. (gyalogos túra) – 30  € /Fő Péntek 17:00

2. Neszebár - Panoráma + hajókirándulás: Péntek 14:30 - 50 Eur/Fő

Sétahajókázás a tengeren  a félsziget körül és az  öböl mentén. Gyalogos túra Neszebár ősi városában, templomlátogatással - az V. századi Szent Zsófia, a 11. századi Szent István, a Jézus Krisztus Pantokrátor temploma, a Mihály és Gabriel Szent Arkangyalok temploma. Borkóstolás. Szabadidő.

3. Látogatás Szozopol ősi városában:  Szerda, Szombat 08:00 - 70 Eur/Fő  Gyalogos túra az óvárosban, Sétahajókázás a tengeren, szabd program Burgaszban: Ebéd a hajón (az ár tartalmazza)

4. Bolgár est Orizare faluban és látogatás Geranában:  - Szerda, Vasárnap 18:00 - 60 Eur/Fő
Tipikus bolgár vacsora. Szórakoztatóprogram: népi együttes, parázson járás /nagyon régi bolgár tánc/.

5. Várna - Delphinarium: Csütörtök, Vasárnap 07:45 - 75 Eur/Fő

Érkezés a szűz longo növényzetéről ismert Kamchia természetvédelmi területre. 30 perc hajóút a rezervátumon át a folyó torkolatáig. Indulás Várnába - látogatás a "St. Szűz mennybemenetele" templomban.  Ebéd, szabadidő Várna központjában. Látogatás a Delfináriumban.

6. Jeep Safari:  Hétfo, Szerda, Péntek, Szombat 09:00 - 70 Eur/Fő

Offroad terepjáróval a hegyekben. Légpuskával lövés. Terep a Stara Planina magaslatain, ahonnan fenséges panoráma nyílik. Látogatás egy régi néprajzi házban Kozichino faluban. Házi limonádé kóstoló. Ebéd, népzene. Terepút festői vidékeken át Gyulovtsa faluba.

7. Blue sky - tengeri piknik és horgászat: Kedd, Vasárnap 10:00 - 60 Eur/fő. Séta a friss Sky Blue Sky hajóval a Nessebari-öbölben. Állj meg horgászni és úszni. Hal ebéd a fedélzeten.

 

 

Hasznos tudnivalók

 

Az utazás árát 400 Ft / 1 EUR árfolyamig tudjuk vállalni. E fölött az ÁSZF-ünkben meghatározott módon, és a hatályos jogszabályok szerint áremelésre kerülhet sor (egyoldalúan maximum 8%-ig az árfolyamemelkedéssel megegyezően).

Felszállási helyek és időpontok minden indulási dátumon:

Budapest, Dózsa György út, (a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt parkolóhely): 10:00

Miskolc transzfer indulása: Miskolc, Auchan, József Attila út (a parkolóban a helyi autóbuszok által használt felszállítóhely): 11:00

Geleji pihenő, Shell kút: 12:00

Nyíregyháza, OMV kút, Debreceni út: 13:00

Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló (Sport Direct): 14:30

Derecske, Központi buszmegálló: 15:00

Berettyóújfalu, Tesco parkoló: 15:30 

M3 vonalán megbeszélés szerint. A busz nem hagyja el az autópályát. Amennyiben ezt a lehetőséget választja kérjük, hogy Budapest felszállási helyet adja meg és a megjegyzésbe írja be az Ön által választott felszállási helyet.

 

Érkezési - Indulási Információk:

A Sunny Beachre az érkezésünk minden időpontban a reggeli órákban (kb 9:00) várható. A szállás elfoglalása 13:00-15:00 óra között lehetséges. A két időpont közti szabadidőben a szálloda minden szolgáltatása igénybevehető.  

A visszainduláskor a szállodából való kijelentkezés időpontja 12:00. Az autóbusz visszaindulási ideje: 18:30-19:30. Ebben az időintervallumban a szálloda minden szolgáltatása igénybe vehető. Illetve a hotel központi elhelyezkedéséből adódóan az indulás időpontjáig bármilyen program beiktatható.

Fontos: A szállásra való érkezési és indulási időpontok a közlekedési és határ helyzettől függően változhatnak.

Járatunk Románia felől lép be Bulgária területére.

 

Általános utazási és fizetési tudnivalók: 


Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyőüzenetet küldünk. Amennyiben nem találja az elsődleges levelei között kérjük, hogy nézze meg a promóciókban vagy a spam mappában.

Az utazás árát az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

FONTOS! A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni az utazás dátumát és nevét. Amennyiben a befizető nem egyezik meg a regisztrált utasok egyikével, akkor az utasok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatban!

Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, a befizetést követően 4 munkanappal.

A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

Az utazási szerződést  és a biztosítás Általános szerződési feltételeit megtalálja a villamtura.hu oldalon a hasznos tudnivalók menüben.

A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

A jelentkezés elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az utazás feltételeit. 

Amennyiben biztosítást is kötött a biztosítás összegét (mely az utazás teljes időtartamára vonatkozik) a viteldíjjal egyidejűleg kérjük elutalni. A biztosítási kötvényt és a biztosításról szóló bizonylatot minden biztosított részére a befizetés után 5 munkanappal emailben küldjük el.

 

Információ az autóbuszainkról

Ezen az útvonalon minden esetben felsőkategóriás emeletes autóbuszt közlekedtetünk. A járaton kávé, üdítő, ásványvíz áll az utasaink rendelkezésére térítés ellenében.

Az autóbuszunk típusa: Setra  431

Az Ivana Palace 2017-ben felújított, 5 emeletes, valamint összesen 224 szobával rendelkező szálloda kb. 1 km-re a Napospart központjától, valamint kb. 350 m-re a tengerparttól helyezkedik el.
A vendégek kellemes időtöltését főétterem, á la carte étterem (előzetes foglalás szükséges), szabadtéri medence, pénzváltás, autóbérlés, szobaszervíz, mosoda, üzletek, orvosi ügyelet szolgálja. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról spa/wellness szolgáltatások: fodrászat, szépségszalon, masszázs, szauna, jakuzzi, spa kezelések gondoskodnak. A sportok szerelmeseit fitneszterem várja. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben illetve a szobákban .
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, játszótér, gyerek klub biztosítja. Előzetes kérésre babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.

A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.

A standard szobák légkondicionálóval, erkéllyel, televízióval, telefonnal, mini hűtővel, WiFi internetkapcsolattal, hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.

 • Légkondicionáló
 • Fitness terem/Edzőterem
 • Parkoló
 • Szabadtéri fitnesz lehetőség
 • Légkondicionált szobák
 • 300-400 méter
 • Térítésmentes Wifi/internet elérhető
 • Üzletek, szuvenír bolt
 • Étterem
 • Fürdőszoba zuhanyzóval
 • Kávézó
 • Törölköző a szobához biztosított
 • Térítésmentes hűtőszekrény
 • Kültéri medence
 • Televízió
 • Wellness szolgáltatások
 • Pénzváltás
 • Étterem
 • Telefon
 • Wellness&SPA
 • Szauna
 • Jacuzzi
 • 24 órás szobaszervíz
 • Szépségszalon
 • Orvosi ügyelet
 • Fodrász
 • Lift
 • Autóbérlés
 • Mosoda
 • Szobaszerviz

Időpontok/Árak/Jelentkezés

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot
Időpont Nap/éj Utazás Szoba Ellátás Utazás ára Jelentkezés
2024.07.05 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.07.10 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.07.15 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.07.20 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.07.25 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.07.30 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.08.04 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.08.09 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.08.14 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.08.19 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
2024.08.24 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 100 990 HUF/fő
Következő időpont:
2024-07-05
100 990 HUF/fő

Segíthetünk?

Valami kérdés?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


+36 (70) 242 4822

villamturakft@gmail.com


Önnek ajánljuk

Erdély dióhéjban

2024.08.17. 1 nap 14 990 Ft/fő


Megnézem

Bálnales a Ligur-tengeren

2024.08.02. 5 nap 103 990 Ft/fő


Megnézem

Lappföldi kalandok

2025.01.31. 8 nap 201 000 Ft/fő


Megnézem

Mandarin szüret a Neretva deltában

2024.10.11. 4 nap 68 990 Ft/fő


Megnézem

Mini nyaralás az Adrián

2024.07.10. 4 nap 55 990 Ft/fő


Megnézem

Hernád-áttörés a Szlovák Paradicsom szívében

2024.08.24. 1 nap 14 990 Ft/fő


Megnézem

Lengyelország és Észak-Norvégia (Fly&Drive)

2024.10.01. 6 nap 298 000 Ft/fő


Megnézem

Csobbanás a Liptói-tengerben és kényelmes szurdoktúra a Kócs-hegységben

2024.07.06. 1 nap 14 990 Ft/fő


Megnézem

Firenze és Monaco, az álmok útján

2024.11.08. 4 nap 86 000 Ft/fő


Megnézem

Olivaszüret Toszkánában

2024.11.01. 4 nap 79 990 Ft/fő


Megnézem

Advent a mesés északon (Tallin, Helsinki)

2024.12.05. 5 nap 98 990 Ft/fő


Megnézem

Kalandozás a száztornyú Prágában

2024.10.04. 4 nap 48 990 Ft/fő


Megnézem

Tátrai kalandozások

2024.08.10. 1 nap 14 990 Ft/fő


Megnézem