Egy hétvége két ország (Szlovénia és Olaszország)

Széchenyi 2020

Egy hétvége két ország (Szlovénia és Olaszország)

Következő időpont:
2023-10-20
50 990 HUF/fő
fotos

Az utazás dátuma minden esetben  az indulás napját és a hazaérkezés időpontját jelzi. A rendszer által megjelenített nap/éjszaka mutató  az éjszakai indulást és a kora hajnali érkezést is teljes napként jeleníti meg és minden, az autóbuszon töltött éjszakát is ide számol. Erre az utasbiztosítás helyes kiszámítása miatt van szükség.

Program:

Ezen a hétvégén két országot is meglátogatunk. A hétvégét Trieszben kezdjük, majd a város felfedezése után indulunk a Bled városa melletti szállásunkra.

Trieszt a megtestesült Mitteleuropa,nem csoda, hiszen tartozott ide is, oda is történelme során (1954. óta végleg Olaszországé), ráadásul Szlovéniába átjutni annyi, mint átsétálni a nagykörút egyik oldaláról a másikra. Ez a közelség a nyelvhasználatban is megmutatkozik, általánosak a szlovén nyelvű feliratok. Trieszt volt a Monarchia kikötője, ezért nem olyan meglepő, hogy sokszor olyan mintha Budapesten sétálgatnánk. Itt még mindig mélyre lehet tüdőzni a Monarchia levegőjét, legpompásabb épületei abból az időszakból származnak. Hatalmas, tiszteletet parancsoló paloták no meg persze Habsburg Miksa egy Adriába nyúló földnyelvre épített mese habbal kastélya, a Miramare.

A Piazza Unitá d’Italia Európa legnagyobb tengerre néző tere, ami 1955 óta viseli, ezt az olasz egységre utaló nevet, hiszen Triesztet ekkor csatolták végleg Olaszországhoz. A Piazza a Monarchia legszebb arcát idézi, bámulatos palotákkal. A városháza az Adriai-tengerrel szemez, a téren.

Na megjött már a kedvetek Trieszthez?

Utazásunk második napján megnézzük a viálgörökség részét képező Bled városát valamint sétálunk a világ egyik legszebb szurdokában. Ha már itt vagyunk megkóstoljuk az 1952 óta változatlan recept szerint készülő bledi krémest. Akinek kedve van becsónakázhat a Bledi-tó közepén lévő szigetre is.

Bledi kalandozásunk után indulunk 18:00-órakor indulunk vissza Magyarországra. A hazaérkezésünk hétfőn a hajnali órákban várható.

Trieszt leirása az olaszmama.com szerzőjének tollából származik.

Az ár tartalmazza

Utazást luxus autóbusszal

Csoportkísérőt

Elhelyezést 3* szállodában, két-három ágyas fürdőszobás szobákban, WiFi használattal, svédasztalos reggelivel.

Az ár nem tartalmazza

Idegenforgalmi adó: 2 Eur/ Fő 

Hasznos tudnivalók

 

Az utazás árát 400 Ft / 1 EUR árfolyamig tudjuk vállalni. E fölött az ÁSZF-ünkben meghatározott módon, és a hatályos jogszabályok szerint áremelésre kerülhet sor (egyoldalúan maximum 8%-ig az árfolyamemelkedéssel megegyezően).

Felszállási helyek és időpontok: 2023.10.20.

Miskolc, Auchan, József Attila út: 21:15 

Nyíregyháza, Omv, Debreceni út: 22:50 

Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 23:50

Hajdúböszörmény, Mol: 00:20 (10.21 hajnal)

Polgár Outlet:  00:50 (10.21 hajnal)

Budapest, Népliget, Planetárium: 03:00 (10.21 hajnal)

 

Általános utazási és fizetési tudnivalók:


Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyőüzenetet küldünk. Amennyiben nem találja az elsődleges levelei között kérjük, hogy nézze meg a promóciókban vagy a spam mappában.

Az utazás árát az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

FONTOS! A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni az utazás dátumát és nevét. Amennyiben a befizető nem egyezik meg a regisztrált utasok egyikével, akkor az utasok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatban!

Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, a befizetést követően 4 munkanappal.

A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

Az utazási szerződést és a biztosítás Általános szerződési feltételeit megtalálja a villamtura.hu oldalon a hasznos tudnivalók menüben.

A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

A jelentkezés elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az utazás feltételeit.

Amennyiben biztosítást is kötött a biztosítás összegét (mely az utazás teljes időtartamára vonatkozik) a viteldíjjal egyidejűleg kérjük elutalni. A biztosítási kötvényt és a biztosításról szóló bizonylatot minden biztosított részére a befizetés után 5 munkanappal emailben küldjük el.

 

Információ az autóbuszainkról

Mindegyik autóbuszunk felsőkategóriás luxus autóbusz, a típusokat tekintve MAN, Neoplan, Scania. Minden ezen a desztináción közlekedtetett gépjármű életkora 2-4 év. Az autóbuszaink nem emeletesek. Minden járművön büfé áll a vendégeink rendelkezésére (kávé, ásványvíz, üdítő, sör), amely térítés ellenében vehető igénybe.

A Hotel Grajski Dvor egyszerű, családias és hagyományos szállodai szobákkal, valamint kellemes étteremmel várja vendégeit, Szlovénia kulturális, történelmi és természeti kincsekkel teli, valamint sportolási lehetőségeket kínáló, egyik legszebb részén.

A Júliai-Alpok lábánál, a Karavanke-hegységben, napos helyen található festői városka tiszta, száraz levegőjére büszkék a helyiek.

A környéken múzeumok, galériák, színházak és történelmi emlékek, valamint természeti szépségek látogathatók.

 • Légkondicionáló
 • Vízforraló
 • Városközponti
 • Standard szobák 2 felnőtt + 2 gyermek részére elérhetők
 • Légkondicionált szobák
 • Térítésmentes Wifi/internet elérhető
 • Fürdőszoba zuhanyzóval
 • Törölköző a szobához biztosított
 • Televízió
 • Nem dohányzó szobák
 • Lift
 • Nem dohányzó hotel

Időpontok/Árak/Jelentkezés

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot
Időpont Nap/éj Utazás Szoba Ellátás Utazás ára Jelentkezés
2023.10.20 4/3 Kétágyas standard szoba Reggeli 50 990 HUF/fő
Következő időpont:
2023-10-20
50 990 HUF/fő

Segíthetünk?

Valami kérdés?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


+36 (70) 242 4822

villamturakft@gmail.com


Önnek ajánljuk

Szilveszter Erdélyben (Hotel Küküllő-Székelyudvarhely)

2023.12.29. 4 nap 129 900 Ft/fő


Megnézem

Szilveszter Erdélyben (Erdészlak Panzió-Farkaslaka)

2023.12.29. 4 nap 99 000 Ft/fő


Megnézem

Szilveszter Monacoban

2023.12.29. 4 nap 77 990 Ft/fő


Megnézem

Egy nap két ország- adventi díszben

2023.12.02. 1 nap 16 990 Ft/fő


Megnézem