• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

  • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
    A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
    Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
    Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!
Home / Rólunk

Rólunk

Küldetésünkként tekintünk arra, hogy azokat a csodálatos helyeket – amik minket is elvarázsoltak -, megmutassuk másoknak is. A mögöttünk álló évek tapasztalatai segítenek abban, hogy minden utasunk kizárólag pozitív élményekkel gazdagodjon a túra során.

A célunk olyan szolgáltatás nyújtása amely bennünket is – hogyha magunkkal utaznánk – maradéktalanul kielégítene. Az autóbuszon télen meleg, nyáron hideg van, ez nálunk természetes. Mindig törekszünk a pontos érkezésre és indulásra, hogy minél több időt tudjunk eltölteni az adott ulticélunknál.

Árainkat próbáltuk sokak számára elérhetővé tenni, mert hiszünk abban, hogy így nem csak egy programunkon találkozhatunk Önökkel. Nálunk nem fognak apró betűs részt találni, az utazás ára annyi amennyit az oldalon lát.

Fontosnak tartjuk azt, hogy cégünk a közösség nem csak kedvelt, hanem hasznos tagja legyen, ezért minden utasunk utazásának árából 500 Ft-ot az “Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesületnek utalunk át!

Nos, indulhatunk? 🙂