Sinsheim Technikai Múzeum – 2022. 09. 24-26.

Minden, amit motor hajt! Egy hétvége az egyik legnagyobb technikai múzeumban Vályi Pista idegenvezetésével!!! : )

Fedezd fel velünk a technika csodás világát a repülőgépektől kezdve a forma-1-es autókon át a legszuperebb csúcsgépekig! Ezernyi élmény vár egyetlen utazáson!

MOST CSAK 39.000 Ft / Fő

Időpont: 2022. 09. 24 – 09. 26.
Ár: 39.000 Ft / Fő + 100 Euro ** A helyszínen fizetendő **(A szállás díja 1 éjszakára 3 csillagos szállodában, Belépő a múzeumba, Ebéd a múzeum éttermében, Vályi Pista egész napos idegenvezetése a múzeumban)
Felszállási lehetőségek: Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, M3 megbeszélés szerint, M1 vonalán megbeszélés szerint

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazás költségét
  • Idegenforgalmi adót
  • Egy éjszaka szállást 3 csillagos, szállodában a fentiek szerint
  • Belépő a múzeumba
  • Ebéd a múzeum éttermében
  • Vályi Pista egész napos vezetését a múzeumban

FONTOS: Az autóbuszonkon  kérjük keressék a Villámtúra feliratot

Felszállási helyek/időpontok, 2022. 09. 23. Péntek:

  • Miskolc, Auchan, József A. út: 21:00
  • Nyíregyháza, OMV, Debreceni út: 22:15
  • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló (Sports Direct): 23:30
  • Budapest, Népliget, Planetárium: 02:30

Visszaindulás: Szeptember 25-én 17:00 órakor. Hazaérkezés másnap a délelőtti órákban várható.

Jelentkezési és fizetési határidő

Amíg szabad hely van.

Utazási szerződés

Program

Utazásunk szeptember 23-án indul. 24.-én dokkolunk Heidelbergben ahol a szállásunk is lesz.

Délelőtt lesz egy kis városnézés utána megyünk a hotelbe. A nap hátralévő részében szabadon tölthetitek az időt. Este, akinek van kedve az jöhetne velünk kajálni, sörözni. Ide már Pista is csatlakozik hozzánk, szóval egy jó kis kötetlen dumálás lesz az egészből. Az étteremet még nem tudjuk melyik lesz, szóval akik jelentkeznek majd nekik később mailben küldjük a menüt amiről előre ki kellene választani a kaját.

Másnap reggel indulunk Sinsheimbe Európa egyik legnagyobb tecnikai múzeumába ahol Pista tart nekünk idegenvezetést. Lesz szó autókról, repülőkről, tankokról szóval mindenről ami befolyásolta a „gurulótörténelmet”. Félidőben ebéd a múzeumban. Terveink szerint délután 17:00-kor indulnánk vissza Magyarországra.

Beutazási szabályok Németország

Az illetékes német hatóságok 2022. június 1. 00h00 órától megszűntették az oltottsági, felgyógyultsági, vagy tesztelési igazolás (ún. 3G) felmutatásának kötelezettségét mindazon országok esetében, amelyek nincsenek vírusvariáns területként kategorizálva. Mivel a német hatóságok 2022. február 27. 00h00 órától megszűntették Magyarország rizikóterületi besorolását, a fentiek eredményeképp a Magyarországról Németországba beutazók számára a korlátozások (előzetes regisztráció, karantén, 3G) megszűntek. Az utazás során azonban arra figyelemmel kell lenni, hogy a tömegközlekedési eszközökön kötelező az orvosi maszk (jellemzően FFP2-maszk) használata.

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!