• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Erdély, Madarasi-Hargita (3 nap/2 éj) – 2021. július, augusztus

Három nap, két éjszaka Erdélyben,  a Madarasi-Hargitán! Gyere velünk és élvezd a hegyeket, tavakat, teljes ellátással!

Fedezd fel velünk a Madarasi-Hargitát! Ezernyi élmény vár egyetlen utazáson!

MOST CSAK 22.500 Ft-tól

Időpont: 2021 augusztus 12-15. (3 nap/2 éjszaka)
Ár: 22.500 Ft / Fő (utazás) + 18.000 Ft (szállás, teljes ellátás, a helyszínen fizetendő)
Felszállási lehetőségek: Nyíregyháza, Debrecen, Mikepércs, Sáránd, Derecske, Berettyóújfalu

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Csoportkísérő
 • Szállást 2 éjszakára, 2-3-4 ágyas szobákban a fentiek szerint
 • Teljes ellátás

FONTOS: Az autóbuszonkon  kérjük keressék a Villámtúra feliratot

Felszállási helyek/időpontok, 2021. augusztus 12.:

 • Nyíregyháza, OMV kút Debreceni út, 21:00
 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 22:00
 • Mikepércs, Rózsás csárda: 22:20
 • Sáránd, buszmegálló, központ: 22:30
 • Derecske, buszmegálló, központ: 22:45
 • Berettyóújfalu, Tesco, 23:00

Az alábbi programokat az ár nem tartalmazza:

A programokon való részvétel szabadon választható. A második és harmadik program lehetőség ugyanazon a napon van, így azokból csak egy választható.

 • 1, Terepjárós túra a Madarasi Hargitára: 1.500 Ft/Fő
 • 2, Terepjárós túra Székelyvarságon: 5.000 Ft/Fő
  Vizimalom látogatás ahol megtekinthetjük hogyan készül hagyományos eszközökkel a zsindely. Meglátogatunk egy helyi szappankészítő mestert aki beavat a szappankészítés rejtelmeibe és vásárlásra is lehetőségünk lesz . Szintén látogatást teszünk egy sajt készítéssel foglalkozó családnál ahol lehetőség nyílik kóstolásra és vásárlásra egyaránt. Felkeressük és iszunk a Jézus Szive forrásból. A napot a Parlementben zárjuk. A programon mindenki vendégünk egy szelet zsíroskenyérre vagy többre és egy kupica vagy több áfonyapálinkára.
 • 3, Kirándulás a Gyilkos- Tóhoz és a Békás- szoroshoz: 2.500Ft/Fő

Jelentkezési és fizetési határidő

Amíg szabad hely van.

Utazási szerződés

Program

A reggeli órákban megérkezünk a szállásunkra. Ott egy kiadós reggeli után néhány órát pihenünk, majd elindulunk a Madarasi-Hargitára. Másnap kirándulunk a Békás-szoroshoz és a Gyilkos Tóhoz vagy Székelyvarságra mindenki egyéni választása alapján. A harmadik napon reggeli után indulunk haza és útközben meglátogatjuk Parajdon a sóbányát.

Beutazási szabályok Románia

A kormány módosította a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendeletet, így Ausztriából, Szlovákiából, Romániából, Szerbiából, Horvátországból és Szlovéniából június 23-tól egyaránt lehetővé teszik a korlátozások nélküli belépést Magyarország területére, kivéve légi úton. A határnyitás nem állampolgársághoz, hanem határátkelőhelyekhez kötött, e szerint a nevesített hat ország szárazföldi és a  vízi határátkelőhelyein állampolgárságtól függetlenül bárki beutazhat Magyarországra védettségi igazolás és teszt felmutatás nélkül, azaz az innen érkezők számára – beleértve a hazatérő magyarokat is – megszűnt a karanténkötelezettség.

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!