• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Bulgária, Aranyhomok (4 nap 3 éjszaka) 2021. augusztus

Négy nap, három éjszaka Bulgária paradicsomi tengerpartján! Gyere velünk és élvezd a tengert!

Fedezd fel velünk a Bulgáriát! Ezernyi élmény vár egyetlen utazáson!

MOST CSAK 21.990 Ft / Fő

Időpont: 2021. augusztus 19-24.
Ár: 21.990 Ft / Fő + 60 Euro (szállás svédasztalos reggelivel, helyszínen fizetendő)
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Derecske, Berettyóújfalu,

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Idegenforgalmi adót
 • Három éjszaka szállást három csillagos szállodában a fentiek szerint
 • Svédasztalos reggelit
 • Utazási asszisztenst a helyszínen

FONTOS: Az autóbuszunkon  kérjük keressék a Villámtúra feliratot

Felszállási helyek/időpontok, minden indulási dátumon
(augusztus 19.)

 • Nyíregyháza, OMV kút Debreceni út, 18:00
 • Miskolc, Auchan, József Attila út: 19:00
 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 20:15
 • Derecske: Központi buszmegálló: 21:00
 • Berettyóújfalu, Tesco, 21:20

Jelentkezési és fizetési határidő

Amíg szabad hely van.

Utazási szerződés

Fakultatív program

Neszebár meglátogatása 6000 Ft/Fő ( minimum 30 fő jelentkezésekor)

Program: A kora délutáni  érkezés után elfoglaljuk a szállásunkat. Lehetőség van önállóan felfedezni Várna városát. Aki pihenni akar, az használhatja a szálloda medencéjét illetve a mellette lévő bárt.  Ezután a következő három nap pedig a strandolásé és a pihenésé lesz. A három nap folyamán, akinek kedve van részt vehet fakultatív kirándulásonkon, ahol a mesés ókori Neszebárt fogjuk bejárni. A negyedik ott töltött nap után 19:00-kor indulunk haza Magyarországra.

A helyszínen utazási asszisztensünk várja utasainkat. Munkatársunk minden felmerülő kérdésben próbál segíteni illetve probléma estén rendelkezésre áll. Felhívjuk figyelmüket, hogy munkatársunk nem idegenvezetői feladatokat lát el.

A városról

Várna, Bulgária “tengeri fővárosa”, vagy “nyári fővárosa” 351 ezer lakosával a legnagyobb bolgár üdülőhely, valamint Szófia, és Plovdiv után a 3. legnagyobb bolgár város. Várna belvárosától 17 km-re, északra található az Aranypart, a népszerű üdülőhely. Nagy városhoz méltóan, rengeteg nevezetességének, szórakozóhelyének, éttermének, kávézójának köszönhetően a Várnában, vagy környékén való nyaralás nem csak fürdőzéssel, és napozással kecsegtet: Várna számos műemléke, és remek kulturális kínálata az üdülést még tartalmasabbá teszik. A városban őskori, középkori, reneszánsz, és modern paloták, műemlékek, és épületek vannak, így igen változatos építészeti látványosságokat kínál. A művészet kedvelőit múzeumok, és művészeti galériák várják. Felújított, rendben tartott épületei, számos kávézója, hatalmas sugárútjai, és kellemes légköre miatt talán a legkellemesebb, legnyugatiasabb bulgáriai városnak számít. Bulgária legnyugatiasabb települése, sokan nemes egyszerűséggel Bulgária legizgalmasabb, legszebb, legjobb városának tartják. Júliusban, és augusztusban kellemesen meleg idő, de nem elviselhetetlen forróság, kellemes hőmérsékletű, nyugodt, csendes tenger várja a nyaralókat.

Egyéb információk

Beutazás:

Bulgária aláírta a Schengeni Egyezményt, de nem alkalmazza, ezért az országba való beutazáshoz útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges. Magyar állampolgárok, bármilyen adminisztrációkötelességtől mentesen, 90 napot tölthetnek Bulgáriában.

Pénzváltás

Bulgária hivatalos pénze a leva, 1 Euro kb. 2 Leva. A tengerparti üdülőhelyeken a magán pénzváltók, teljesen legálisan, sokkal rosszabb árfolyamért válthatnak (pl. 1 Euro = 1 Leva), ezért érdemes az árfolyamról tájékozódni, és inkább bankokban váltani. A tengerpartokon a bankjegykiadó automaták is megtalálhatók.

Roaming

Bulgária előhívószáma: +359
2017. június 15-től az Európai Unióban alapesetben nincsenek roaming többletdíjak. “Elvileg”, illetve a méltányos használat erejéig, a belföldivel azonos díjakkal lehet telefonálni, sms-t küldeni, és internetezni mobilon, a hívásfogadás pedig természetesen ingyenes. “Elvileg”, mivel hálózaton belüli kedvezmények, több egyéb kedvezmény, kiegészítő kedvezmény nem él. Valamint, több esetben (főleg feltöltőkártyásoknak, pláne Dominósoknak) a mobilnet nem használható, vagy nem minden esetben, és nem pontosan a hazai feltételekkel használható roaminghelyzetben. Tehát tájékozódjunk a szolgáltatónk weboldalán, ügyfélszolgálatán.

Bulgária éghajlata, időjárása

Bulgária északi részének az éghajlata kontinentális, míg a déli részeken átmenet a kontinentális és a mediterrán között. A Fekete-tenger partvidékén óceáni éghajlat uralkodik, amely a nyári hőmérsékleteket valamelyest lehűti, így elviselhetőbbé teszi.

A hotelről

A Várna legnagyobb tengerparti üdülőhelyén épült Briz 2 Hotel légkondicionált  szobákkal, szabadtéri medencével és hangulatos terasszal várja vendégeit.

Minden szobában ingyenes Wi-Fi hozzáférés, kábel TV és íróasztal áll rendelkezésre.

A szálloda szaunája és fitnesz-központja kellemes kikapcsolódást kínál, a tágas kertben pedig napozóterasz áll rendelkezésre.

A Hotel Briz 2 területén étterem, szobaszerviz és 24-órás recepció működik. Reptéri transzfer és mosoda igénybe vehető.

Várna központja mindössze 3 km-re fekszik a szállodától, itt látható a Régészeti Múzeum és a Kopernikusz Csillagvizsgáló és Planetárium.

Beutazási szabályok Bulgária

Zöld besorolású országok

Magyarország, Andorrai Hercegség, Ausztria, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Izland, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monacoi Hercegség, Németország, Norvégia, Olaszország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Zöld besorolású országból azon személyek léphetnek be Bulgária területére, akik rendelkeznek az alábbi dokumentumok egyikével: 

 1. uniós Covid-igazolvánnyal,
 2. olyan igazolvánnyal rendelkeznek, mely adattartalma megegyezik az uniós Covid-igazolvány adattartalmával,
 3. maradéktalanul igazolni tudják a COVID-19 fertőzésből való kigyógyulást,
 4. rendelkeznek 72 óránál nem régebben elvégzett „negatív” PCR-, vagy 48 óránál nem régebben elvégzett ugyancsak „negatív” antigén gyorsteszt eredményével.

Az uniós-, vagy annak adattartalmával megegyező Covid-igazolvány használata:

Az oltást igazoló dokumentum csak az utolsó dózis beadását követő 14 nap elteltével jogosítja fel az utazót a korlátozásmentes beutazásra.  Az oltási igazolásnak tartalmaznia kell az oltott utazó nevét (az utazás során használt úti okmány szerint), a születése dátumát, az oltás(ok) beadásának dátumát, az oltóanyag fajtáját, az oltóanyag gyártóját, az oltóanyag tételszámát, a beadott dózis mennyiségét, valamint a dokumentumot kiállító ország és hatóság megnevezését. A korábbi hatályos jogszabályban meghatározásra kerültek a Bulgáriába való beutazáshoz elfogadott védőoltások (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sputnik V, Sinopharm, Sinovac, Covishield).

A Covid-19 fertőzésből való kigyógyulás igazolása:

A korábbi fertőzést egy PCR-, vagy antigén gyorsteszt pozitív eredményével lehet igazolni, melynek tartalmaznia kell azt, hogy az utazó, a beutazástól számított 15. napnál korábban átesett a COVID-19 fertőzésen. A rendelet alapján, az utazástól számított 180. napnál korábban kiállított tesztek, Bulgária területére való belépéshez nem érvényesíthetőek. A dokumentumon szerepelnie kell az utazó nevének (az utazása során használt úti okmány szerint), a tesztet végző egészségügyi intézmény nevének, címének, elérhetőségének, a teszt időpontjának, és a pozitív teszteredménynek (kiírva: „Positive”).

PCR- vagy antigén gyorsteszt használata a beutazáshoz:

A 72 óránál nem régebben, hivatalos szerv által kiállított negatív PCR teszttel, vagy 48 óránál nem régebben, hivatalos szerv által kiállított antigén gyorsteszttel is beutazhat az utazó Bulgária területére. Az antigén gyorstesztek vonatkozásában csak az EU által elfogadott gyorstesztek eredménye érvényesíthetők, amelyek fajtái megtalálhatók a hivatkozott rendelet mellékletében. A teszteredménynek tartalmaznia kell az utazó személyes adatait (beleértve az utazáshoz használt úti okmány számát), a tesztet végző egészségi intézmény adatait (névvel, címmel, elérhetőséggel), a tesztelés időpontját, a teszt típusát, valamint annak negatív eredményét (kiírva: „Negative”) latin betűkkel.

2021. július 1-től Bulgáriába való belépéskor a 12 év alatti gyermekek mentesülneknegatív PCR-, vagy antigén teszteredmény bemutatásának kötelezettsége alól.

A határátkelőhelyen történő átlépéskor esetlegesen felmerülő félreértések elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a fenti iratokat lehetőleg angol nyelven szerezzék be, vagy beutazás előtt készítsenek azokról hiteles angol, vagy bolgár nyelvű fordítást.

Azon magyar állampolgárok, akik az országba való belépésnél a fentebb felsorolt okmányok egyikét sem tudják bemutatni, és nem rendelkeznek bolgár tartózkodási engedéllyel, a karanténkötelezettség vállalásának igénye mellett SEM léphetnek be Bulgária területére.

Bolgár tartózkodási engedéllyel rendelkező magyar állampolgárok, 10 napos karantén vállalásával is beléphetnek az országba (bővebben alább az „e” pontban).

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

  Melyik időpontra jelentkezel?

  Hol szeretnél felszállni?

  Utazási feltételek

  Fizetési/jelentkezési feltételek/tudnivalók:

  Jelentkezés után megerősítő emailt küldünk számodra. Amennyiben nem találod az elsődleges leveleid között, kérünk, hogy keresd a promóciókban.

  Az utazás előlege: 21.990 Ft/fő amelyet június 18. 16:00-ig kérünk kifizetni, amennyiben az utazást a beutazási szabályok lehetővé teszik.
  (átutalás illetve banki befizetés is lehetséges)

  Fontos: ha a fenti dátum után jelentkezel a fizetés határideje a jelentkezéstől számított 3 munkanap.

  Banki adatok:
  Villámtúra Kft.: OTP 11738008-21470666

  A befizetésről 3 munkanapon belül számlát küldünk a megadott email címre. A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező.

  A szállás ára a helyszínen fizetendő euróban .

  Ha a befizetés nem érkezik meg időben úgy a jelentkezést automatikusan (24 óra türelmi idő elteltével) töröljük.

  Amennyiben a befizetés a határidőt követően érkezik meg az visszautalásra kerül az utas részére 1000 Forint adminisztrációs díj levonásával maximum 2 munkanap alatt. (természetesen csak akkor ha nincs hely)

  Ha az utazással kapcsolatban további kérdésed van kérjük hívd a weboldalon található információs számot a megadott időszakban.

  A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

  Az utazás autóbuszos lebonyolítója: Csababusz Kft, Nyíregyháza
  Villámtúra Kft. nyilvántartási szám: U-001878

  Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!
  Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom!