• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Bled, Vintgar-szurdok, Orchidea farm, Maribor – 2021.

Bled, Vintgar-szurdok, Orchidea farm, Maribor, Szlovénia – 2021. Július 24-26.

Gyere és fedezd fel velünk Szlovénia csodáit! A Bledi-tó és Szlovénia szépségeit soha sem fogod elfelejteni, ezernyi élmény vár egyetlen utazáson, a világhírű orchidea farmon át a gyönyörű Maribor és a Vintgar szurdok is Rád vár!

MOST CSAK 19.990 Ft/fő!

Időpont: 2021. július 24 – 26.
Ár: 19.990 Ft/Fő (utazás) + 26 Euro (Szállás svédasztalos reggelivel, amely a helyszínen fizetendő)
Felszállási lehetőségek: Nyíregyháza, Debrecen, Budapest, M3-M7 vonalán megbeszélés szerint

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Szállást 3 csillagos szállodában svédasztalos reggelivel a fentiek szerint
 • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

Belépők díját :
Orchidea farm: 5 Euro/fő ( ebből 2,5 euro levásárolható)
Vintgar szurdok: 10 Euro/fő

Felszállási időpontok és helyszínek minden indulási dátumon:

FONTOS: Az autóbuszonkon  kérjük keressétek a Villámtúra feliratot

 • Nyíregyháza, Omv kút, Debreceni út: 3:00
 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 4:00
 • Budapest, Népliget (Planetárium): 7:00
 • Megbeszélés szerint az M3, M7 vonalán. (azokat az utasokat akik a felszállás helyeként ezt az opciót választják felhívjuk és egyeztetjük a pontos időpontot)

Jelentkezési és fizetési határidő

Amíg szabad hely van.

Utazási szerződés

bledi-to
vintgar-szurdok
orchidea-farm
maribor

Program

A hétvégét a dobronaki orchidea farmon kezdjük, majd tovább indulunk Maribor városába. Itt mindenki önállóan felfedezheti ezt a különleges várost. Ezután foglaljuk el szállásunkat Ptuj városának közelében.

Másnap reggel 7 órakkor folytatjuk utunkat Szlovénia egyik legattraktívabb szurdokához amely döbbenetes sziklafalaival és a Radovna folyó türkizkék vizével kápráztatja el az ide látogató turistákat. A szurdok felett jól kiépített fapallókon, hidacskákon túrázunk és élvezzük a természet által kialakított meseszép szurdok látványát.

Ezek után felkeressük Szlovénia egyik legszebb települését, Bledet. Itt pletnázhatunk a bledi tavon. Ezekkel a kizárólag a bledi tóra jellemző csónakokkal lehet áthazózni a tó közepén elterülő szigetre, ahol meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot, ahol megkongathatja a templom főhajójában elhelyezett kívánságteljesítő harangot, és kívánsága beteljesül. A templom mellett áll az 54 m magas harangtorony, melyet szintén meglátogathatunk. Ezután szabadprogram következik: az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a városban sétálva érdemes megkóstolni a híres bledi krémest.

Ezek után körülbelül 18:00 órakkor indulunk haza. Visszaérkezés Magyarországra hétfőn a hajnali órákban.

Beutazási szabályok Szlovénia

A kormány módosította a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendeletet, így Ausztriából, Szlovákiából, Romániából, Szerbiából, Horvátországból és Szlovéniából június 23-tól egyaránt lehetővé teszik a korlátozások nélküli belépést Magyarország területére, kivéve légi úton. A határnyitás nem állampolgársághoz, hanem határátkelőhelyekhez kötött, e szerint a nevesített hat ország szárazföldi és a  vízi határátkelőhelyein állampolgárságtól függetlenül bárki beutazhat Magyarországra védettségi igazolás és teszt felmutatás nélkül, azaz az innen érkezők számára – beleértve a hazatérő magyarokat is – megszűnt a karanténkötelezettség.

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

  Melyik időpontra jelentkezel?

  Hol szeretnél felszállni?

  Utazási feltételek

  Fizetési/jelentkezési feltételek/tudnivalók:

  Jelentkezés után megerősítő emailt küldünk számodra. Amennyiben nem találod az elsődleges leveleid között, kérünk, hogy keresd a promóciókban.

  Az utazás előlege: 19.990 Ft/fő, amelyet az elküldött jelentkezés után 3 munkanappal kérünk kifizetni. (átutalás illetve banki befizetés is lehetséges)

  Banki adatok:
  Villámtúra Kft.: OTP 11738008-21470666

  A befizetésről 3 munkanapon belül számlát küldünk a megadott email címre. A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező.

  A szállás árát a helyszínen kell kiegyenlíteni Euróban.

  Ha a befizetés nem érkezik meg időben úgy a jelentkezést automatikusan (24 óra türelmi idő elteltével) töröljük.

  Amennyiben a befizetés a határidőt követően érkezik meg az visszautalásra kerül az utas részére 1000 Forint adminisztrációs díj levonásával maximum 2 munkanap alatt. (természetesen csak akkor ha nincs hely)

  Covid-19 garancia:
  lásd utazási szerződés: C. Amennyiben az utazás megkezdése előtt akár egy nappal is a covid-19 miatt a tranzit,cél vagy anyaországban karantén kötelezettség vagy lezárás lép fel az utazást töröljük és az autóbuszos utazásoknál a befizetett díjat maradéktalanul visszafizetjük. Az utazási szerződés ezen alpontja 2022 január 01 napjával hatályát veszti.

  Ha az utazással kapcsolatban további kérdésed van kérjük hívd a weboldalon található információs számot a megadott időszakban.

  A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

  Az utazás autóbuszos lebonyolítója: Csababusz Kft, Nyíregyháza
  Villámtúra Kft. nyilvántartási szám: U-001878

  Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!
  Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom!