• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

A Tátra gyöngyszemei (Ótátrafüred + Jégbarlang)

Felejthetetlen kirándulás a Tátrában – Dobsinai Jégbarlang, túra a Magas Tátrában, Ótátrafüred

Gyere és fedezd fel velünk a Tátra gyöngyszemeit! Ezernyi élmény vár egyetlen utazáson!

MOST CSAK 9.990 Ft / Fő

Időpont: 2021. Július 24.
Ár: 9.990 Ft / Fő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Hajdúböszörmény, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc (Auchan, József Attila út)

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza és a helyszínen fizetendő:

 • Belépő a barlangba (8 euró / Fő)

Felszállási lehetőségek és helyszínek minden indulási dátumon:

FONTOS: Az autóbuszonkon  kérjük keressék a Villámtúra feliratot

 • Nyíregyháza, OMV kút, Debreceni út: 03:00
 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 04:00
 • Hajdúböszörmény, Mol kút: 04:20
 • Polgár, Fő tér: 05:00
 • Tiszaújváros Tesco: 05:15
 • Miskolc, Auchan, József Attila út: 06:00

Jelentkezési és fizetési határidő

Amíg szabad hely van.

Utazási szerződés

Programok

A világörökség részét képező dobsinai jégbarlang megtekintése, majd könnyű túra a festői Magas Tátrában Ótátrafüreden. A jégbarlangot magyar nyelvű narráció segítségével járjuk be. A tátrai túrát Ótátrafüreden kezdjük és felsétálunk a Tarajkára. Aki szeretné a feljutáshoz a siklót is igénybe veheti. A Tarajkára felérve egyénileg ki lehet választani melyik útavonalon szeretnének túrázni. A Magas Tátra ezen részén az ösvények nagyon jól kitáblázottak és szinte lehetetlen eltévedni. Természetesen lehetőség van a csoportkísérőt követve is felfedezni a tájat . Ótátrafüreden számos étterem is várja a megfáradt utazót.

A program végén kb 17:00 órakor indulunk vissza.

Beutazási szabályok Szlovákia

Szlovákia 2021. július 5-én 19 órától az ország területére belépő személyek intenzív egészségügyi és biztonsági ellenőrzését vezeti be, ennek megfelelően a rendőrség ellenőrizni fogja az eHranica  Link:  https://korona.gov.sk/en/ehranica/  rendszerben való regisztrációt, valamint az oltási igazolásokat (az uniós Covid igazolást és a QR kóddal ellátott nemzeti oltási igazolást egyaránt elfogadják). 

Július 9-ét követően teszt- és karanténkötelezettség nélkül kizárólag a beoltott személyek léphetnek majd be Szlovákia területére.

2021. 06. 09-től Magyarország állampolgárai korlátozás (teszt- és karanténkötelezettség) nélkül léphetnek be Szlovákiába az oltási igazolások és védettségi igazolványok kölcsönös elismeréséről szóló kétoldalú megállapodás értelmében, amennyiben rendelkeznek az oltottságot igazoló, magyar illetékes hatóság által kiállított érvényes védettségi igazolvánnyal és az oltóanyag típusát és valamennyi oltás dátumát rögzítő oltási igazolással, ugyanakkor legkésőbb a határon regisztrálni szükséges a https://korona.gov.sk/ehranica/weboldalon. A védettségi igazolvány és az oltási igazolás birtokában mindazokat a szolgáltatásokat és kedvezményeket igénybe vehetik, amelyek a szlovák oltási igazolással elérhetők. Szlovákia és Magyarország az egymás országában használt oltóanyagokkal történt oltást elfogadja. 

A határátlépés során Szlovákia a magyar oltási igazolás (védettségi igazolvány + oltási igazolás) mellett a digitális uniós COVID igazolványt is elfogadja. Az Európai Gyógyszerügynökség által elismert oltóanyagok (Pfizer/Astra/Moderna/Janssen (Johsnon)) mellett Szlovákia mind a kínai (Sinopharm), mind az orosz (Sputnik V) oltóanyaggal való oltást elismeri. 

A Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának 2021. június 14-én 06:00-tól hatályos, 218/2021. sz. rendeletében foglaltak alapján karantén-kötelezettség nélkül léphetnek be az országba azok a személyek, akik:

 • két dózisú oltás esetében már megkapták az első oltást, amelytől eltelt legalább 21 nap, de nem több mint 90 nap;
 • két dózisú oltás estében megkapták a második oltást, és az első oltás beadásának időpontjától eltelt legalább 21 nap, azonban nem több mint 12 hónap;
 • egy dózisú oltás esetében megkapták az oltást, amelytől eltelt legalább 21 nap, de nem több mint 12 hónap;
 • az a személy, aki korábban átesett a fertőzésen, és a kigyógyulását követő 180 napban megkapta valamely védőoltás első adagját, amelynek időpontjától eltelt legalább 21 nap, de nem több mint 12 hónap.

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

  Melyik időpontra jelentkezel?

  Hol szeretnél felszállni?

  Utazási feltételek

  Fizetési/jelentkezési feltételek/tudnivalók:

  Jelentkezés után megerősítő emailt küldünk számodra. Amennyiben nem találod az elsődleges leveleid között, kérünk, hogy keresd a promóciókban.

  Az utazás díját összegét a jelentkezés után 3 munkanappal kell átutalni. (átutalás illetve banki befizetés is lehetséges)

  Banki adatok:
  Villámtúra Kft.: OTP 11738008-21470666

  Közleménybe kérjük írd be az utazásod dátumát!

  A befizetésről 3 munkanapon belül számlát küldünk a megadott email címre. A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező.

  Ha a befizetés nem érkezik meg időben úgy a jelentkezést automatikusan (24 óra türelmi idő elteltével) töröljük.

  Amennyiben a befizetés a határidőt követően érkezik meg az visszautalásra kerül az utas részére 1000 Forint adminisztrációs díj levonásával maximum 2 munkanap alatt. (természetesen csak akkor ha nincs hely)

  Covid-19 garancia:
  lásd utazási szerződés: C. Amennyiben az utazás megkezdése előtt akár egy nappal is a covid-19 miatt a tranzit,cél vagy anyaországban karantén kötelezettség vagy lezárás lép fel az utazást töröljük és az autóbuszos utazásoknál a befizetett díjat maradéktalanul visszafizetjük. Az utazási szerződés ezen alpontja 2022 január 01 napjával hatályát veszti.

  Ha az utazással kapcsolatban további kérdésed van kérjük hívd a weboldalon található információs számot a megadott időszakban.

  A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

  Az utazás autóbuszos lebonyolítója: Csababusz Kft, Nyíregyháza
  Villámtúra Kft. nyilvántartási szám: U-001878

  Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!
  Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom!