• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

A sarkkörön és azon túl… 2021. november 29 – december 10.

Irány Lappföld, Észak-Norvégia + egy kis ráadás, 2021. nov. 29 – dec. 10.

Várunk Téged is Lappföldön és Észak-Norvégiában! Aurola Borealis (Sarki fény), rénszarvas-szán túra Lappföldön, látogatás a Mikulásnál, kutya-szán túra szibériai husky kutyákkal, éjszakai túra és még sok sok meglepetés!

MOST CSAK 150.000 Ft/fő + szállás, programok

Időpont: 2021. november 29 – december 10.
Ár: 150.000 Ft/Fő (utazás díja)
+ 1350 EUR/fő szállás, programok (amely a helyszínen fizetendő)
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Budapest, M3 és M7 vonalán egyénileg egyeztetjük

FIGYELEM! A létszám korlátozott, maximum 7 fő!

Az ár tartalmazza:

 • Utazás költségét
 • Komp költségét
 • Szállást három,négy csillagos szállodában,udvarházban szaunával ( Cottage),illetve 3 csillagos kempingben. A szállodákban reggelit.
 • A lenti programok árát
 • A programokon speciális thermo ruha és sí felszerelés használatát. Valamint a programokon kínált ételt és meleg italokat.
 • Csoportkísérőt

Az ár NEM tartalmazza és a helyszínen fizetendő:

 • Nordkapp belépő: 250 Nok/fő

Felszállási helyek és időpontok:

 • Egyénileg egyeztetjük

Jelentkezési és fizetési határidő

*** FONTOS *** maximum 7 fő

Utazási szerződés

Program

November 29.-én a délutáni órákban kezdjük meg utunkat és indulunk felfedezni az Aurora Borealis hazáját.

November 30.: Hajnalban érkezünk meg a Lübeck közelében lévő Travemünde kikötőjébe, ahol a Helsinkibe tartó kompra szállunk és reggel , menetrend szerint kötünk ki Helsinkiben. Rövid városnézés után indulunk tovább észak felé. A mai nap egészen Ouluig utazunk ahol az éjszakát töltjük.

December 1.: Indulás Rovaniemibe. Érkezés a délelőtti órákban a Sarkkörön lévő városba. A mai napon részt veszünk egy 3 órás rénszarvas-szán túrán a Lappföld szívében, majd látogatást teszünk a Mikulásnál. Éjszaka Rovaniemibe.

December 2.: Reggeli után indulunk Alta városába. Az utazásunk a téli Lappföldön vezet keresztül. Érkezés az esti órákban. A szállásunk elfoglalása után közös főzés illetve szauna parti következik.

December 3.: A mai napon érjük el a  Nordkappot. Az éjszakát Európa legészakibb településén Honningsvagban töltjük.

December 4.:Indulunk vissza Altába. Itt már vár ránk  83 szibériai husky. Itt megismerkedünk a kutyák és a hajtók mindennapjaival, majd a szán és a kutyák előkészítése után elindulunk négy órás túránkra hajtókkal és 20 kutyával. Szállásunk szintén itt lesz a farmon. Kis túlzással együtt alszunk a falkával.

December 5. : Indulás és érkezés Rovaniemibe ahol egy éjszakai túrán veszünk részt. A túránk erdőkön,folyókon,hidakon vezet  keresztelül. Hallgatjuk az erdő éjjeli zenéjét a havas és jeges lappföldi tájon, miközben az Aurola Borealis csodás fényei táncolnak az éjjeli égbolton.

December 6.: Indulás és érkezés Ouluba ahol csak pihenünk.

December 7.: A mai napot és éjszakát Helsinkiben töltjük.

December 8.: Komppal átkelünk a tengeren és megérkezünk Tallinba. Városnézés után elfoglajuk a szállásunkat és kipihenjük magunkat a visszafelé vezető út előtt.

December 9. : Indulás haza Magyarországra. Érkezés másnap a hajnali órákban

Beutazási szabályok

A jelenlegi helyzet szerint ősszel és télen is-hasonlóan a mostanihoz-azok az utasaink tarthatnak velünk akik teljeskörűen beoltattak  (Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca, Johnson) és ezt az Európai Uniós Covid Igazolással tudják bizonyítani.

Fontos: Az utazást azonnal töröljük és a befizetett összeget levonás nélkül visszautaljuk számotokra, ha az indulás előtt akár egy nappal is határzár illetve kötelező  karantén bevezetésére kerülne sor. Utazási szerződés 9/C pontja. Lásd ITT!

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

  Melyik időpontra jelentkezel?

  Hol szeretnél felszállni?

  Utazási feltételek

  Fizetési/jelentkezési feltételek/tudnivalók:

  Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyúzenetet küldünk számodra. Amennyiben nem találod az elsődleges leveleid között, kérünk, hogy keresd a promóciókban.

  Az utazás összegét (150.000,- Ft/fő) az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

  Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a megadott e-mail címre a befizetés után 3 munkanappal.

  A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

  Az ajánlatban szereplő szállások ára, a programokon való részvétel, és az itt kínált ételek és meleg italok, valamint a speciális thermoruha és a sífelszerelés bérleti díja a helyszínen fizetendő euróban (1350 Euró). A NOFI a Villámtúra Kft. által üzemeltetett, Észak-európai kiscsoportos utakra létrehozott szolgáltatása.
  Nyilvántartási szám: U-001878

  Utalás részletei:
  Számlaszám: OTP 11738008-21470666
  Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Villámtúra Kft.-t jelöld meg.

  Számla és céges adatok:
  Villámtúra Kft.
  • Bsz: OTP 11738008-21470666
  • Asz: 13876081-1-09
  • Nyilvántartási szám: U-001878
  • info@villamtura.Hu vagy villamturakft@gmail.com
  • 06 70 242 4822 • elérhető: munkanapokon 09.00-18.00-ig

  Ha az utazással kapcsolatban további kérdésed van kérjük hívd a weboldalon található információs számot a megadott időszakban.

  A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

  Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!
  Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom!