Home / Szingli túra

Szingli túra

Erre az eseményre olyanok jelentkezését várjuk, akik egyedülállóak és nyitottak az új kapcsolatokra, az új barátságokra… Az utazás elsődleges célja az ismerkedés egymással, az eddigiektől eltérő módon.

Nem célunk mindenáron párokat alkotni, de megteszünk minden tőlünk telhetőt a siker érdekében.  De nem leszünk szomorúak akkor sem, ha „ csak” barátságok születnek az úton, olyanok közt, akik eddig nem ismerték egymást vagy csak nagyon felületesen.

Várjuk tehát 25 fiú és 25 lány jelentkezését, akik 25 és 35 év közöttiek, illetve 36 és 45 év közöttiek, nem ijednek meg a kalandoktól és nyitottak mások felé. Ha magadra ismertél jelentkezz! Kérünk benneteket, hogy jelentkezésetekhez fényképet, valamint rövid leírást mellékeljetek magatokról (érdeklődési kör, hobbi, végzettség, mivel foglalkoztok) megkönnyítve ezzel nekünk a felkészülést.

Természetesen a megkapott anyagot bizalmasan kezeljük, abba harmadik személynek betekintést nem engedélyezünk.

Utazásunk megállói és a programok helyszíne:  Tokaj, Sátoraljaújhely kalandpark. Mindenki vendégünk egy lecsúszásra a bobon, valamint a kalandpark után egy vacsorára. Az ételt mindenki maga választja ki az induláskor megkapott menükártyáról. A programok többi részét nem áruljuk el 🙂

Részvételi díj: 14000.-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: Reggeli kávé és szendvics, az utazás árát, részvételt a fenti  programokon.

Indulási időpont: 2016. március 26., 9:00 – Debrecen , Tesco parkoló , Kishegyesi út.