• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

  • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
    A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
    Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
    Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!
Home / Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy utazásra úgy jelentkezhetsz, hogy a jelentkezési határidő előtt kitöltöd az utazás oldalának alján található jelentkezési lapot, és átutalod vagy befizeted az út költéségét bankszámlánkra. Ezután megkapod az utazáshoz szükséged voucheredet!

A részvételi díjat utald el vagy fizesd be az Unicredit  Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A közlemény rovatban tüntesd fel az út célállomását és az utasok számát, nevét.

Azért mert nem költünk drága marketing kampányokra, katalógusokra. Így ezek árát nem terheljük Önökre.

Buszok: Felsőkategóriás autóbuszok. (Man Lions Coach, Neoplan Starliner 2)

Sms-ben értesítjük utasainkat az utazás törléséről, valamint az utazás díjának teljes összegét vissszautaljuk számlájukra.

Igen, minden esetben javasoljuk utasbiztosítás megkötését. Néhány száz forintba kerül. Nem érdemes kockáztatni!

Három-négy óránkét tartunk rövidebb pihenőket, lehetőség szerint a legkulturáltabb helyeken.