Tengerparti relax Montenegróban

Széchenyi 2020

Tengerparti relax Montenegróban

Következő időpont:
2023-06-30
110 990 HUF/fő
fotos

Folyamatos utazással és kisebb pihenőkkel érjük el Horvátországon és Bosznián keresztül a Denoviciben lévő szállásunkat. Érkezésünk a kora reggeli órákban várható, ahol helyi idegenvezetőnk várja a csoportot. Aki csak láblógatni vagy pihengetni szeretne megteheti, de szerintem érdemes szemezgeti a fent felsorolt fakultatív programjaink közül.

Denovici Herceg Novitól 6 kilométer távolságra van, a Boka kotori öböl egy kis gyöngyszeme. Herceg Novi- val rendszeres az autóbusz összeköttetés, minden fél órában. A kisváros a nevét a Đonović vezetéknévről kapta az 1540 -es évekbol, az évek során alakult át a Đenovićire. A helységnek 1500 lakosa van, az egyik legkisebb települése a Herceg Novi Riviérának.
 
Több műemlék is található a településen a XVII. és a XVIII. századból. A sport klubok közül igen aktív a vízi pólós csapat és a “Bocarski klub”.
Đenovićinek nagyon szép rendezett tengerpartja van, a település körül mintegy 2 kilométer hosszúságban. A strandok homokosak, apró kavicsosak, kabinokkal. A betonozott strandokon napernyők és nyugágyak is találhatóak.

Az ár tartalmazza

Buszos utazás költségét.

Szállást három csillagos apartamnokban félpanziós ellátással.

Magyar nyelvű idegenvezetőt a kint tartózkodás teljes időtartam.

Elhelyezés 3* csillagos apartmanban, 2-3 ágyas privát fürdőszobás, klímás szobákban, WiFi használattal, félpanziós ellátással (reggeli, vacsora).

Az ár nem tartalmazza

1, Kotor: A bájos történelmi dalmát városka szűk, sikátoros utcácskái, sok magyar és első világháborús emlékkel. Megnézzük a város híres piacát  és délután csobbanunk a Plavi Horizont vagy a csodálatos panorámájú Morinj strandján. Ár: 25 Euro/Fő

2, Hajókirándulás a nyílt tengeren és a Kék barlang megtekintése, majd strandolás Zanjicén. Ár: 25Eur/Fő

3, Dubrovnik: Látogatás az ősi Raguzába egész napos kirándulás keretein belül. Múzeumi belépőkkel és magyar nyelvű idegenvezetéssel. Ár: 40 Eur/Fő (Min 30 Fő)

4, Hajókirándulás a Kotori-öböl belsejébe. És amit látunk? A Szirti Madonna szigete, Perast város múzeuma, Risan-a római villa világhírű mozaikja. Félnapos kirándulás. Ár: 30 Eur/Fő három belépővel (min 30 Fő)

5, Budva: Séta a 2500 éves óvárosban. Elvegyülünk az üzletek és templomok színes világában. Majd fűrdőzünk a híres Jaz öböl hatalmas strandján. Ár: 25 Eur/Fő

6, Egy nap a fekete hegyek világában. Ellátogatunk Cetinje királyi palotájába és egy ódon kolostorba. A következő látnivaló a Lovecen, Montenegró szent hegye. Ár: 40 Eur/Fő belépőkkel (nemzeti park, királyi palota, Cetinje városa)

7, Biztonságos vadvízi evezés a Taran folyón, Európa legmélyebb kanyonjában. Utunk a Tarához a Piva folyó csodálatos völgyében kanyarog. Uzsonna és edéd az árban. Várhatóan 100 Eur/Fő

Hasznos tudnivalók

 

Felszállási lehetőségek és időpontok:  2023. június 30., Július 21., Augusztus 14.

Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 12:00

Hajdúböszörmény, Mol kút: 12:30

Polgár Outlet: 13:00

Geleji pihenő M3: 13:40 

Budapest, Népliget, Planetárium: 15:00    

 

Fakultatív programok

A fakultatív programok minimum 30 fő esetén indulnak.

 

Általános utazási és fizetési tudnivalók: 


Jelentkezés után megerősítő emailt vagy képernyőüzenetet küldünk. Amennyiben nem találja az elsődleges levelei között kérjük, hogy nézze meg a promóciókban vagy a spam mappában.

Az utazás árát az elküldött jelentkezés után 3 munkanapon belül kérjük átutalni vagy készpénzzel befizetni bármelyik OTP fiókban.

FONTOS! A megjegyzés rovatba minden esetben fel kell tüntetni az utazás dátumát és nevét. Amennyiben a befizető nem egyezik meg a regisztrált utasok egyikével, akkor az utasok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatban!

Számlát a befizetésről elektronikus formában küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, a befizetést követően 4 munkanappal.

A számla voucherként is szolgál, de bemutatása nem kötelező. Amennyiben az összeg a megadott határidőig nem kerül megfizetésre, a jelentkezést automatikusan töröljük.

Az utazási szerződést  és a biztosítás Álatalános szerződési feltételeit megtalálja a villamtura.hu oldalon a hasznos tudnivalók menüben.

A regisztráció nem jelenti az utazáson való részvétel biztosítását. Az csak a befizetéssel válik véglegessé.

A jelentekezés elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az utazás feltételeit. 

Amennyiben biztosítást is kötött a biztosítás összegét (mely az utazás teljes időtartamára vonatkozik) a viteldíjjal egyidejűleg kérjük elutalni. A biztosítási kötvényt és a biztosításról szóló bizonylatot minden biztosított részére a befizetés után 5 munkanappal emailben küldjük el.

 

Információ az autóbuszainkról

Mindegyik autóbuszunk felsőkategóriás luxus autóbusz, a típusokat tekinteve MAN, Neoplan, Scania. Minden ezen a desztináción közlekedtetett gépjármű életkora 2-4 év. Az autóbuszaink nem emeletesek. Minden járművön büfé áll a vendégeink rendelkezésére (kávé, ásványvíz, üdítő, sör), amely térítés ellenében vehető igénybe.

A Guest House Vasiljevic szállás 1,2 km-re helyezkedik el Herceg-Novitól. A szálláshely kontinentális reggelit kínál.

Csodálatos kilátás nyílik a tengerre a szobákból és az apartamn teraszáról is.

  • Parkoló
  • Légkondicionált szobák
  • Térítésmentes Wifi/internet elérhető
  • Balkon-terasz
  • Fürdőszoba zuhanyzóval
  • Törölköző a szobához biztosított
  • Televízió
  • Étterem
  • Bár

Időpontok/Árak/Jelentkezés

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot
Időpont Nap/éj Utazás Szoba Ellátás Utazás ára Jelentkezés
2023.06.30 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 110 990 HUF/fő
2023.07.21 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 110 990 HUF/fő
2023.08.14 8/7 Kétágyas standard szoba Reggeli 110 990 HUF/fő
Következő időpont:
2023-06-30
110 990 HUF/fő

Cimkék

Tengerpart Betelt

Segíthetünk?

Valami kérdés?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


+36 (70) 242 4822

villamturakft@gmail.com


Önnek ajánljuk

Mini nyaralás az olasz tengerparton

2023.07.25. 5 nap 71 990 Ft/fő


Megnézem

Schindler listája helyszínei és a Magas-Tátra

2023.10.21. 2 nap 40 000 Ft/fő


Megnézem

A magyar repülés története és a 400 éves szőlőtőke

2023.09.16. 1 nap 19 990 Ft/fő


Megnézem

Egy hétvége két ország (Ausztria és Csehország)

2023.10.21. 4 nap 64 990 Ft/fő


Megnézem