• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Velencei karnevál

Velencei Karnevál, Olaszország

Felejthetetlen hétvége a Velencei Karneválon? Ha már láttad tudod, ha még nem akkor kötelező! Ennyi pénzért pedig AJÁNDÉK! Kalandra fel! 

MOST CSAK 25.390 Ft, 6500 Ft kedvezménnyel!*

*A kedvezményt az ár már tartalmazza. A kedvezmény a legtöbb iroda által a buszon beszedett 25-30 euróra vonatkozik, amely a városba való bejutás költségét tartalmazza hajóval.

Gyere és éld át az élményt, amit csak a Velencei karneválon tapasztalhatsz meg és garantáltan sosem felejtesz el!

Időpont: 2017. február 17-20.
Ár: 25.390 Ft/fő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Budapest, M3 autópálya megbeszélés szerint, M7 autópálya megbeszélés szerint

Már csak

50

hely maradt

Látogasd meg velünk a Velencei karnevál záró hétvégéjét! Tánc, zene, forgatag, élmény és egy jó csapat. Mehetünk? Készülj, óriási buli lesz!

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költsége
 • Csoportkísérő az autóbuszon
 • Szállás egy éjszakára 2-3 ágyas szobákban (ellátás nélkül)

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 02.17., 17:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium tábla: 20:00

Az ár nem tartalmazza:

 • Velencébe a bejutás költsége: 5 euro/Fő (Oda –vissza)
 • Idegenvezetés – magyarul beszélő helyi idegenvezetővel, költsége: 7 euro/ Fő – fakultatív és a helyszínen fizetendő

Jelentkezési és fizetési határidő

2017. február 13.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Velencébe: szombaton 9-10 óra között
Visszaindulás Debrecenbe: vasárnap 18 óra

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Kérjük utazásod teljes árát vagy annak 50%-át levelünk elolvasása után - de maximum 7 munka napon belül - utald el vagy fizesd be az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt-amennyiben csak a felét fizeted- az utazás napján az autóbuszon lévő csoportkísérőnek kell kifizetni. Fontos: Amennyiben ezt az opciót választod úgy plusz 1000 Ft/fő adminisztrációs költséget szükséges fizetned.

Ha utazásod a jelentkezési határidő előtt legalább 10 naptári nappal lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. (Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.)

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!