• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Prága

praga-megtelt

Prága, Csehország

Egy felejthetetlen nap vár Rád a száztornyú városban! Gyere és fedezd fel velünk Prága kincseit, kóstold meg finomságait és szerezz örökre szóló emlékeket!

29.900 Ft helyett AKCIÓS ÁRON
CSAK 21.990 Ft

Időpont: 2017. február 24-27
Akciós ár: 21.990 Ft/fő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, M3 Geleji pihenő, Budapest, M1 autópálya megbeszélés szerint, M3 autópálya megbeszélés szerint

Már csak

50

hely maradt

Tölts el egy felejthetetlen napot a száztornyú városban. Kelj át a Károly-hídon, járd be a város kis utcáit, kóstold meg az almás pitét vanília fagyival és végül ott a sör is… És van még néhány látványosság amit nem említettünk! Nem fogsz csalódni!

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Egy éjszaka szállást három csillagos szállodában
 • Bőséges svédasztalos reggelit
 • Csoport kísérőt

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 02.24., 20:30
 • M3 Geleji Pihenő: 02.24., 21:30
 • Budapest, Népliget, Planetárium 02.24., 23:30

Az ár nem tartalmazza:

 • Lehetőség van idegenvezetést kérni, amelyet helyi idegenvezető tart. 5 euro/Fő – Fakultatív, a helyszínen fizetendő !

Jelentkezési és fizetési határidő

2017. február 20.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Prágába: szombat reggel
Visszaindulás Debrecenbe: vasárnap 19:00 óra

Utazási szerződés

Fakultatív programlehetőség

karlovy-vary-tavasz

Egész napos kirándulás a meseszép Karlovy Vary-ba!

A fakultatív program ára csak 3990 Ft! Ha szeretnél részt venni ezen az extra kiránduláson, akkor írd be a jelentkezési űrlap megjegyzés részébe!

A program minimum 25 fő jelentkezése esetén indul!

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Kérjük utazásod teljes árát vagy annak 50%-át levelünk elolvasása után - de maximum 7 munka napon belül - utald el vagy fizesd be az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt-amennyiben csak a felét fizeted- az utazás napján az autóbuszon lévő csoportkísérőnek kell kifizetni. Fontos: Amennyiben ezt az opciót választod úgy plusz 1000 Ft/fő adminisztrációs költséget szükséges fizetned.

Ha utazásod a jelentkezési határidő előtt legalább 10 naptári nappal lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. (Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.)

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!