• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Prága

praga-megtelt

Prága, Csehország

Egy csodás hétvége vár Rád a száztornyú városban! Gyere és fedezd fel velünk Prága kincseit, kóstold meg finomságait és szerezz örökre szóló emlékeket!

Időpont: 2017. október 20-23.
Ár: 16.990 Ft/fő + 30 Euro szállás, amely a helyszínen fizetendő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, M3 Geleji pihenő, Budapest, M1 autópálya megbeszélés szerint, M3 autópálya megbeszélés szerint

Program:

10. 21-22. Egész napos szabad program Prágában.

10. 22. Fakultatív kirándulás Karlovy Varyba, majd hazaindulás 18:00-kor.

10. 23. Érkezés Budapestre a hajnali, Debrecenben a reggeli órákban.

Szállás: 

A szállás ajánlat tevője a Hotel Stary Pivovar. A weboldal üzemeltetője csak szállás opcióként javasolja a fenti hotelt a kiemelkedő ár-érték aránya miatt.

Képek a szállásról: http://www.hotelstarypivovar.cz

A buszos utaztatás bonyolítója az Aqua-Globe Kft.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Egy éjszaka szállást három csillagos szállodában
 • Svédasztalos reggeli
 • Térképet melyen a belváros és a tömegközlekedés szerepel

Az ár nem tartalmazza:

 • Fakultatív kirándulás Karlovy Varyba 3990 Ft/fő

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: október 20., 20:30
 • M3 Geleji Pihenő: október 20., 21:30
 • Budapest, Népliget, Planetárium október 20., 24:00

Jelentkezési és fizetési határidő

2017. október 10.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Prágába: szombat reggel
Visszaindulás Debrecenbe: vasárnap 19:00 óra

Utazási szerződés

Fakultatív programlehetőség

karlovy-vary-tavasz

Egész napos kirándulás a meseszép Karlovy Vary-ba!

A fakultatív program ára csak 3990 Ft! Ha szeretnél részt venni ezen az extra kiránduláson, akkor írd be a jelentkezési űrlap megjegyzés részébe!

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás viteldíját a jelentkezés elküldése után maximum 7 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt az adott utazásnál feltüntetett fizetési határidőig szíveskedj rendezni vagy az utazás napján az autóbuszon lévő csoportkísérőnek kifizetni.

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább egy héttel lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!