• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Prága, Brno, Morva-karsztvidék

Prága, Csehország

Gyere és fedezd fel velünk a Morva-karsztvidék szépségeit, Brno és Prága kincseit, kóstold meg finomságaikat és szerezz örökre szóló emlékeket!

Időpont: 2018. április 28-30.
Ár: 18.990 Ft/fő + 30 Euro szállás, amely a helyszínen fizetendő
Felszállási lehetőségek: Debrecen; Budapest, Népliget Planetárium; M3 és M1 autópálya megbeszélés szerint

Program

Rövid látogatást teszünk a karsztvidéken majd 15:00 körül megérkezünk Brnoba. A szállás elfoglalása után a város felfedezése egyénileg. Másnap reggel 9:00 indulás Prágába. A város megtekintése egyénileg vagy helyi idegenvezető kíséretében.

A szállás ajánlat tevője a Hotel Kozak, Brn, a weboldal üzemeltetője csak szállás opcióként javasolja a fenti hotelt a kiemelkedő ár-érték aránya miatt.

A buszos utaztatás bonyolítója a Hórusz-Transzfer Kft, 3853, Pere, Béke utca 14.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Egy éjszaka szállást három csillagos szállodában
 • Bőséges svédasztalos reggelit
 • Csoport kísérőt

Az ár nem tartalmazza:

 • Idegenvezetés Prágában 5 euro/fő. Nem kötelező költség.
 • Idegenforgalmi adó: 1 euro/fő (helyszínen fizetendő)

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: április 28., 04:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium április 28., 07:45

Jelentkezési és fizetési határidő

2018. április 25.

Érkezés és visszaindulás

Visszaindulás Debrecenbe: április 29, 19:00 óra

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás viteldíját a jelentkezés elküldése után maximum 3 munkanapon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg..

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább 10 munkanappal lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!