• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Plitvicei tavak

Plitvicei tavak, Horvátország

Gyere és fedezd fel velünk a vízesések vidékét! Ezt a szépséget soha sem fogod elfelejteni!

MÁR 12.990 Ft-tól!

Időpont: 2018. március 30-31.
Árak: 12.990 Ft/fő – (Budapest, Nyugat-magyarországi felszállás)
+1.990 Ft/fő – (Debrecen, Kelet-magyarországi felszállás)
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Budapest, M3, M7 autópálya megbeszélés szerint

Gyere és látogasd meg velünk az elképesztően gyönyörű plitvicei tórendszert, ahol tizenhat kristálytiszta tó ömlik egymásba vízeséseken és sziklákon át. Járd be a tavak területét gyalog az erre kialakított ősvényeken vagy fahidakon, és élvezd ahogy a vízpermet az arcodba csap, és hallgasd a robajló vízesések hangját.

Lehetőség van busszal vagy akár hajóval is bejárni a park területét, melyek ingyenesen igénybe vehetők a park látogatói számára.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költsége
 • Csoportkísérő

Az ár NEM tartalmazza:

 • A belépő árát amely 55 kuna felnőtteknek és 35 kuna gyerekek (7-18 év között).
 • Túra és idegenvezetés a parkon belül 7 Euro/fő (nem kötelező). Ha kéred, írd a megjegyzés rovatba, hogy “idegenvezetés”!

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 03.30. 21:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium: 03.30. 24:00
 • Valamint felszállási lehetőség az M3, M7 teljes vonalán megbeszélés szerint.

Jelentkezési és fizetési határidő

2018. március 30.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Plitvicébe: Szombaton reggel 8:00

Visszaindulás: Szombaton 16:00

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

elentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás viteldíját a jelentkezés elküldése után maximum 7 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt az adott utazásnál feltüntetett fizetési határidőig szíveskedj rendezni vagy az utazás napján az autóbuszon lévő csoportkísérőnek kifizetni.

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább egy héttel lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!