• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Bécsi Advent

Bécs, Ausztria

A világhíres bécsi adventi hangulat Téged is vár! Gyere velünk, érezd jól magad és térj haza felejthetetlen emlékekkel!

14.900 Ft helyett AKCIÓS ÁRON
CSAK 10.990 Ft

Időpont: 2016. december 17.
Akciós ár: 10.990 Ft/fő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, M3 Geleji pihenő, Budapest, Székesfehérvár, M1 autópályán megbeszélés szerint

Már csak

50

hely maradt

Varázslatos utazás Bécsbe, amikor a város a legszebben ragyog: Advent idején! Gyere velünk és fedezd fel a világhírű karácsonyi forgatagot, vásárolj ajándékokat és gazdagodj egy örök élménnyel!

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 12.17., 04:00
 • M3 Geleji Pihenő: 12.17., 05:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium 12.17., 07:30

Jelentkezési és fizetési határidő

2016. december 12.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Bécsbe: a délelőtti órákban
Visszaindulás Debrecenbe: 20-21.00 óra között (megbeszélés szerint)

becsi-advent-1
becsi-advent-2
becsi-advent-3

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás árának 50%-át a jelentkezés elküldése után maximum 3 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt az adott utazásnál  feltüntetett fizetési határidőig szíveskedj rendezni vagy az utazás napján az autóbuszon lévő csoportkísérőnek kifizetni.

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább egy héttel lemondod, úgy  a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!