• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Ausztria – Bajorország

Ausztria – Bajorország! Egy hétvége, két ország!

Egyedülálló lehetőséget ajánlunk a kalandozásra! Gyere velünk és fedezd fel Bécs és Bajorország szépségeit!

MOST CSAK 24.990 Ft-tól!

Időpont: 2017. április 21-23.
Ár: 24.990 Ft/fő – budapesti és dunántúli felszállással
26.990 Ft/fő – debreceni és kelet-magyarországi felszállással
Felszállási lehetőségek: Debrecen, M3 Geleji pihenő, Budapest, Székesfehérvár + M3, M1 autópálya megbeszélés szerint

Program

Pénteken a délelőtti órákban érkezünk Bécsbe majd egész napos városnézés önállóan. A szállás elfoglalására 18:00 után van lehetőség.

Másnap reggel, szombaton 07:00-kor indulunk Bajorországba ahol a gyönyörű bajor Alpokban megnézzük Hitler nyaralóját Berchtesgadenben, valamint a Königssee tengerszemet, a fennmaradó időben pedig kisebb fakultatív túrára van lehetőség az Alpokban vagy szét lehet nézni a városban is… Haza kb. 18-19 óra körül indulunk.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költsége
 • Csoportkísérő
 • Egy éjszaka szállást, két ágyas, három csillagos szállodában. (ellátás nélkül)

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 04.21. 04:00
 • M3 Geleji Pihenő: 04.21. 05:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium: 04.21. 07:00
 • Valamint felszállási lehetőség az M3, M1 teljes vonalán megbeszélés szerint.

Jelentkezési és fizetési határidő

2017. április 14.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Bécsbe: Pénteken délután
Visszaindulás: Szombat 18:00-19:00 órakor

Utazási szerződés

becs-1
becs-2
becs-3

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás árának 50%-át a jelentkezés elküldése után maximum 7 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt az adott utazásnál  feltüntetett fizetési határidőig szíveskedj rendezni vagy az utazás napján az autóbuszon lévő csoportkísérőnek kifizetni.

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább egy héttel lemondod, úgy  a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!