• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Auschwitz, Krakkó, Zakopane

Auschwitz, Krakkó és Zakopane Lengyelország

Gyere velünk és látogasd meg az auschwitzi emlékhelyet, majd kalandozz egyet a csodaszép Krakkóban!

MOST CSAK 16.990 Ft/fő + szállás

Időpont: 2019. március 15-17.
Akciós ár: 16.990 Ft/fő + 125 PLN szállás, ami a helyszínen fizetendő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Hajdúböszörmény, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc

Program

A hétvégét Zakopánéban kezdjük, majd az esti órákban érkezünk meg a szállásunkra. Az emlékhelyet idegenvezető segítségével másnap reggel járjuk be, ami kb. 3 órát vesz igénybe. A látogatás végeztével indulunk Krakkóba, ahol mindenki önállóan megtekintheti a várost, majd indulunk vissza Debrecenbe. Hazaindulás időpontja 17:00.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Egy éjszaka szállást három csillagos szállodában ( 2,3 ágyas szobákban) Megtekintés: http://www.hoteldabrowski.pl/
 • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • Idegenvezetés a táboron belül:  30 PLN (csoportoknak kötelező)
 • Svédasztalos Reggeli: 10 PLN  (nem kötelező)

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 03.15. 05:00
 • Hajdúböszörmény, Mol kút: 03.15. 05:20
 • Polgár, központ: 03.15. 06:00
 • Tiszaújváros, Tesco: 03.15. 06:20

Jelentkezési és fizetési határidő

2019. március 8.

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

A szállásajánlat adója a Hotel Dabrowski. A Health and Travel Services Ltd csak mint szállás alternatívát javasolja a szálláshelyet.

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás viteldíjának árát (16.990 Ft/fő) a jelentkezés elküldése után maximum 3 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. Amennyiben az adott határidőig nem utalod el a viteldíj árát, a jelentkezésed automatikusan töröljük.

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább egy héttel lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!