• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Atom út – Csernobil, Pripjaty, Kijev

Csernobil, Pripjaty, Kijev – Ukrajna

Gyere velünk és látogasd meg a csernobili atomkatasztrófa helyszínét, híres szellemvárosát! Nézz szét Kijevben is! 

MOST CSAK 149.000 Ft/fő!

Időpont: 2019. május 30. – június 3.
Akciós ár: 149.000 Ft/fő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Nyíregyháza – INGYENES TRANSZFER BUDAPESTRŐL

Program

Érkezés után (05.31 délelőtti órák) egyéni városnézés Kijevben, majd 14:00 után a szállás elfoglalása. Másnap reggel indulunk Csernobilba, ami egy egész napos túra lesz. Így este 20:00-21:00 között érünk vissza a hotelbe. Másnap délelőtt ismét lehetőség nyílik egy kis kijevi bolyongásra, majd délután indulunk vissza Magyarországra.

Az utazáshoz hagyományos útlevél megléte kötelező, ami a kilépés dátumától számítva legalább hat hónapig érvényes kell, hogy legyen.

Kötelező az utasbiztosítás megléte, amit a csoportkísérő indulás előtt ellenőriz. Amennyiben az utas ezt nem tudja bemutatni, az utazást nem kezdheti meg.

FIGYELEM! AZ UTAZÁSRA MAXIMUM 15 FŐ JELENTKEZÉSÉT TUDJUK FOGADNI!

Az ár tartalmazza:

 • Csoportkísérő, idegenvezető (Csernobil)
 • Buszos utazás költsége
 • 2 éjszaka 3 csillagos szállodában
 • svédasztalos reggeli
 • csernobili túra
 • sugárzásmérő
 • a túra alatt balesetbiztosítás (Csernobil,Pripjaty)
 • transzferek
 • belépési engedély a lezárt területre

Az ár nem tartalmazza:

 • 3 órás városnézés Kijevben: 2000 Ft/fő (fakultatív)

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 05.30. 09:00
 • Nyíregyháza, Tesco parkoló: 05.30. 10:00

Jelentkezési és fizetési határidő

2019. március 30.

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás viteldíjának előlegét (49.000 Ft/fő) a jelentkezés elküldése után maximum 3 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. Amennyiben az adott határidőig nem utalod el az előleget, a jelentkezésed automatikusan töröljük. A RÉSZVÉTELI DÍJ MÁSODIK RÉSZLETÉT LEGKÉSŐBB 2019.04.30.-IG KELL BEFIZETNI! Figyelem! Az utazás a jelentkezés után nem lemondható!

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!