• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Adriai csobbanás és Plitvice, Horvátország

zadar-megtelt

Zadar és Plitvice, Horvátország

Gyere és fedezd fel velünk a vízesések vidékét! Utána pedig csobbanj egyet az Adriai tengerben. Ezt a szépséget soha sem fogod elfelejteni!

MOST CSAK 25.900 Ft!

Időpont: 2017. augusztus 4-7.
Akciós ár: 25.900 Ft/fő  (16.900 Ft utazás+9.000 Ft szállás)
Felszállási lehetőségek: Debrecen, M3 Geleji pihenő, Budapest, Székesfehérvár+ megbeszélés szerint az M3 és M7 vonalán

Program: Érkezés után látogatás a Nemzeti Parkban, majd 18:00 után a szállás elfoglalása. Másnap reggel 7 órakor indulás Zadarba, majd egész napos tengerparti láblógatás, városnézés, szabadprogram. Étkezésre a Nemzeti Park területén számos lehetőség kínálkozik. A környező üzletekben pedig egyéb élelmiszerek is vásárolhatók.

A szállásajánlat tevője Guest House Good Night valamint a Guest House Šumski dvor. A szállásdíj kifizetése a helyszínen történik annak előre utalása nem lehetséges. A Health and Travel Services Ltd csak mint szállás alternatívát javasolja a fenti hotelt.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költsége
 • Szállás
 • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépő árát a Nemzeti Parkban, amely 180 kuna felnőtteknek és 80 kuna gyerekek (7-18 év között)

Indulási időpontok és felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: augusztus 4., 20:00
 • M3 Geleji Pihenő: augusztus 4., 21:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium: augusztus 4., 23:00
 • Székesfehérvár, M7 Albapark étterem: augusztus 4., 24:00

Jelentkezési határidő

2017. augusztus 1.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés Plitvicébe: szombat reggel 8:00
Visszaindulás: augusztus 6. 20:00

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. 

Hol szeretnél felszállni?

Utazási feltételek

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a 16.900 Ft viteldíjat a jelentkezés elküldése után maximum 7 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt a helyszínen szíveskedj rendezni.

Ha az utazást a jelentkezési határidő előtt legalább egy héttel lemondod, úgy a befizetett összeget visszautaljuk számládra. Amennyiben a fenti időponton túl történik a lemondás, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni. Aki a teljes utazási költséget befizeti és lemondása határidőn túli, az utazás díjának 50%-a levonásra kerül és a fennmaradó összeget visszautaljuk számára.

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!