• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Adriai csobbanás és Plitvice, Horvátország

Zadar és Plitvice, Horvátország

Gyere és fedezd fel velünk a vízesések vidékét! Utána pedig csobbanj egyet az Adriai tengerben. Ezt a szépséget soha sem fogod elfelejteni!

Időpontok: 2018. július 27-30.; augusztus 10-13.
Akciós ár: 26.900 Ft/fő  (17.900 Ft utazás+9.000 Ft szállás)
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Budapest, megbeszélés szerint az M3 és M7 vonalán

Program: Érkezés után látogatás a Nemzeti Parkban, majd 16:00 után a szállás elfoglalása. Étkezésre a Nemzeti Park területén számos lehetőség kínálkozik. A környező üzletekben pedig egyéb élelmiszerek is vásárolhatók.
Másnap reggel 9 órakor indulás Zadarba, majd egész napos tengerparti láblógatás (egyénileg eldönthető ki mit szeretne), városnézés, szabadprogram. 19:00-kor hazaindulás.

A szállásajánlat tevője a Hotel Gacka. A szállásdíj kifizetése a helyszínen történik annak előre utalása nem lehetséges. A Health and Travel Services Ltd csak mint szállás alternatívát javasolja a fenti hotelt.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költsége
 • Szállást három csillagos szállodában
 • Reggeli
 • Csoportkisérő

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépő árát a Nemzeti Parkba

Indulási időpontok és felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: július 27 20:00; augusztus 10 20:00
 • Budapest, Népliget, Planetárium: július 27 23:30; augusztus 10, 23:30

Jelentkezési határidő

2018. július 20. és augusztus 1.

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről.