• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

A Tátra gyöngyszemei – 2020. 09. 26-27.

Felejthetetlen kirándulás a Tátrában – Dobsinai Jégbarlang, túra a Magas Tátrában Kasprowy-csúcs (Zakopane) , Ótátrafüred

Gyere és fedezd fel velünk a Tátra gyöngyszemeit! Ezernyi élmény vár egyetlen utazáson!

MOST CSAK 16.000 Ft / Fő

Időpont: 2020. szeptember 26-27.
Ár: 16.000 Ft/ Fő
+ 120 Zloty / Fő szállásdíj ami a helyszínen fizetendő
Felszállási lehetőségek: Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Polgár, Hajdúböszörmény

Programok

1. nap
Reggel kb 9 óra körül érkezünk meg a dobsinai Jégbarlanghoz. A világörökség részét képező barlang látogatása után folytatjuk utunkat a festői Ótátrafüredre ahol egy kellemes túrát teszünk a Tarajkára, majd onnan tovább indulva „bevesszük a Tátrát”. Itt lehetőség van egyénileg illetve vezetővel is túrázni. Akinek kedve van az a tátrai villamossal eljuthat a néhány megállóra lévő Lomnici-csúcshoz is. A Tarajkán és városban több étterem és kávézó áll a megfáradt túrázó rendelkezésre. Progaramunk végeztével kb 17:00 óra indulunk tovább a szállásunkra Lengyelországba.
2. nap
Reggel ébredés és egy kiadós reggeli után indulunk Zakopánéba ahol meghódítjuk a Kasprowy-csúcsot. Ez mindenkinek egyéni döntése,hogy gyalog teszi-e meg az utat a kijelölt ösvényen vagy a kabinos felvonót választja. Aki nem szeretne feljönni annak is számos lehetősége van a szabadidő eltöltésére Zakopánéban.
A programunk végén kb 17:00-kor indulunk vissza Magyarországra.

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazás költségét
 • Reggeli

Az ár nem tartalmazza és a helyszínen fizetendő:

 • 120 Zloty / Fő szállásdíj
  3 csillagos szállodában
 • Belépő a Jégbarlangba: 8 Eur/Fő
 • Kasprowy felvonó ára :
  Árak:

  Jegytípusok Főszezon Szezon
  Egy útra 75 pln / 65 pln 65 pln / 55 pln
  Retúr 89 pln / 75 pln 79 pln / 69 pln

  A szezon árai: 2020 október 1-től december közepéig érvényesek.

 • Az árak per főre vannak megadva, és a kuźnicei kasszában, vagy a Kasprowy csúcs kasszájában történő vásárlásra vonatkoznak.
 • A két ár közül az első mindig a teljesárú, a második a kedvezményes. Kedvezményes jegyet vásárolhatnak gyermekek 14 éves korig, középiskolás diákok, illetve 26. életévüket még be nem töltött felsőoktatási hallgatók lengyel- vagy nemzetközi (ISIC vagy EURO 26) diákigazolvánnyal, valamint nyugdíjasok 65 év felett személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával.
 • 4 éves kor alatti gyermekek ingyenesen használhatják a lanovkát.
 • FONTOS tudni, hogy a fel-le érvényes retúrjegy újra két órán keresztül érvényes, azaz a felmenetel idejét leszámítva, kb 1 óra 40-45 percet tartózkodhadtok fent. Ha túllépitek az indulási időponttól számított két órát, akkor jegyetek érvényét vesztheti. (A jegyen természetesen az indulási időpont, és az utolsó lehetséges lejöveteli időpont is fel van tüntetve!).

A túrát Petra és Attila vezeti.

Felszállási lehetőségek és időpontok: szeptember 26.

FONTOS: Az autóbuszonkon  kérjük keressék a Villámtúra feliratot

 • Nyíregyháza, Omv kút, debreceni út: 4:00
 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: 5:00
 • Hajdúböszörmény, Mol kút: 05.25
 • Polgár,Outlet,benzinkút: 05.50
 • Miskolc, Auchan,József Attila út 06:30

Jelentkezési és fizetési határidő

Amíg szabad hely van.

Utazási szerződés

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, mikor az út árát átutaltad vagy befizetted a bankszámlaszámunkra!