• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

  • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
    A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
    Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
    Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!
Home / Segítsünk!

Segítsünk!

Fogjunk össze! Segítsünk együtt a debreceni állatotthon kis lakóinak!

A Villámtúra utazásszervező lelkes kis csapata, azaz mi, úgy döntöttünk, minden erőnkkel azon leszünk, hogy segítsünk a debreceni “Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület gazdira váró állatainak. Egy megosztással TE is segítesz! OSZD meg a lenti posztot, mert ha június 30-ig elérjük az 5000 megosztást, mi megajándékozzuk az Egyesületet 2 db MOBIL KENNELLEL…

SŐT! Te is nyerhetsz egy utazást, mert a megosztók között MINDEN HÉTEN kisorsolunk egy INGYEN utat az úti-céljaink közül. A Nyertesek nevét minden héten pénteken közzétesszük a Villámtúra Facebook oldalán.

SEGÍTS és NYERJ! Oszd meg ezt a posztot:

★★★Fogjunk össze! Segítsünk együtt a debreceni állatotthon kis lakóinak! ★★★A Villámtúra utazásszervező lelkes kis…

Közzétette: Villámtúra – 2016. március 18.

kutyahaz-logo