• Utazz Te is olcsóbban! Iratkozz fel játékunkra és nyerj 20.000 Ft kedvezményt következő utazásod árából! Neked csak fel kell iratkoznod, és jelentkezned, ha nyertél – ennyire egyszerű!

 • Először is válaszd ki azt az utat, amire jelentkezni szeretnél! (Kattints ide, és nézd meg induló utazásainkat!)
  A kiválasztott út oldalán töltsd ki a jelentkezési lapot az adataiddal - ha többen utaztok, akkor az ő nevüket is meg nekünk. Ha végeztél, küldd el jelentkezésedet a "Jelentkezés küldése" gombra kattintva. Minden esetben visszahívunk és egyeztetünk a részletekről, fizetésről.
  Ezután utald át, vagy fizesd be bankszámlaszámunkra az utazás díját - bankszámlaszámunkat a jelentkezésedet visszaigazoló emailben is elküldjük, de ITT is megtalálod!
  Miután beérkezett hozzánk az utalásod, a voucheredet emailben vagy pedig postai úton juttatjuk el hozzád!

Tündérkert Panzió, Erdély

Tündérkert Panzió, Hargita, Erdély

Várunk Téged is Tündérkertben, a Madarasi Hargita lábánál! Székely vendégszeretet, finom ételek, és a mesés táj vár Rád is!

MOST CSAK 28.990 Ft-tól!

Időpont: 2017. március 30. – április 2.
Akciós ár: 28.990 Ft-tól/fő
Felszállási lehetőségek: Debrecen, Mikepércs, Sáránd, Derecske, Berettyóújfalu
Ellátás: csomagok szerint
Elhelyezés 2 ágyas, 3 ágyas és 4 ágyas szobákban.

Erdély szívében, Székelyföldön, Székelyudvarhelytől 27,0 km- re Ivóban, a Madarasi Hargita lábánál, a tanyavilág közepén, csendes, nyugodt, természetközeli környezetben, közel két hektáros területen épült a TÜNDÉRKERT PANZIÓ.

Ha szeretnél ízelítőt kapni a múlt egy darabjából, megismerni a még érintetlen természet szépségeit – tavasszal és nyáron a virágzó kaszálókat, ősszel a paletta minden színében pompázó erdőket, télen a hófödte fenyőket, a gyorsan szaladó patakokat – akkor szeretettel vár a Tündérkert Panzió a Hargita hegység oldalában 830 méter magasan, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Görgényi havasokra, a Libán hágóra és nem utolsó sorban a még májusban is hófödte 1801 méter magas Madarasi Hargitára.

A Feltüntetett csomagok közül lehetőség van választani, de nem kötelező! A választott csomag árát kérnénk a megjegyzésben feltüntetni! Természetesen egyszerre több csomagot is választhatsz – ezeket mindenképpen írd be a megjegyzés rovatba!

+ Tündércsomag 1 : (1000 Ft/fő/nap) 

 •     Ellátás: Reggeli

+ Tündércsomag 2:  (2990 Ft/fő/nap)

 • Ellátás: Félpanzió (reggeli, vacsora) korlátlan étel fogyasztással és hamisítatlan székely ízekkel, igény esetén ebéd, korlátlan pálinka és csapolt sör fogyasztás.

+ Tündércsomag 3: (1500 Ft/fő)

 • Terepjárós kirándulás a Hargitára
 • Kirándulás a Gyilkos-tóhoz és a Békás-szoroshoz

Program:

(a választott csomagok függvényében)

1. nap – Érkezés után reggeli majd egy kis pihenés. Délután Terepjárós kirándulás a Hargitára.
2. nap – Kirándulás a Gyilkos –tóhoz, Békás –szoroshoz (1500 Ft/fő)
3. nap – Parajd sóbánya megtekintése (fakultatív)

Fizetés: A szálláshely elhagyásakor (forintban is lehetséges!)

Az ár tartalmazza:

 • utazást  autóbusszal
 • szállást két éjszakára
 • csoportkísérőt

Felszállási lehetőségek:

 • Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló: március 30., 22:00
 • Mikepércs
 • Sáránd
 • Derecske
 • Berettyóújfalu

Jelentkezési határidő

2017. március 25.

Érkezés és visszaindulás

Érkezés a Tündérkert Panzióba: március 31., 8:00
Visszaindulás Debrecenbe: április 2.

Utazási szerződés

erdely-20
erdely-3
erdely-6
erdely-13
erdely-9

Jelentkezz most, töltsd ki az űrlapot!

Fontos tudnod, hogy a jelentkezési lap kitöltésével még nem véglegesíted a jelentkezésedet az utazásra. Minden esetben visszahívunk Téged az űrlap kitöltése után, és egyeztetünk a fizetésről, részletekről. 

Feltételek:  Az ajánlat tevője a Vipert Turist Srl (Izvoare 97 com Zetea a.sz: RO 18009657).  Előleg: 10.000 Ft/fő. A részvétel feltétele a hirdetésben szereplő foglalási oldalon történő regisztráció. Felhívjuk figyelmét hogy amennyiben jelentkezik , de mégsem tud részt venni az utazáson és azt a jelentkezési határidő előtt legalább két héttel nem mondja le emailen (info@villamtura.hu) vagy telefonon ( 0630/1976-140) úgy a részvétel díja kiszámlázásra kerül az Ön részére.

Jelen ajánlatot a villamtura.hu oldalt üzemeltető HEALTH AND TRAVEL SERVICES LTD. csak mint a szálláshely Magyarországi promóciójának megbízottjaként reklámozza. Az utaztatás lebonyolításában valamint a programok szervezésében nem vesz részt.

Jelentkezésed elküldésével vállalod, hogy a kiválasztott utazás árából 10.000 Ft-ot/fő a jelentkezés elküldése után maximum 7 napon belül átutalod az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000090-94180003 számú folyószámlánkra. Kedvezményezettként a villamtura.hu-t vagy a Health and Travel Services Ltd jelöld meg. A fennmaradó részt az adott utazásnál feltüntetett fizetési határidőig szíveskedj rendezni.

Hol szeretnél felszállni?

Az utazási feltételeket megismertem és elfogadom!